1 жовтня – день ветерана. Вони розбудовували КПІ

Зустрічаючи День ветерана, хотілося б підкреслити надзвичайно велике значення трудового внеску кожного з ветеранів КПІ у становлення університету. Без самовідданої роботи цих людей повоєнна відбудова КПІ і подальший його розвиток були б неможливими.

Олiмпiади називають переможцiв

Щороку студенти-програмісти традиційно збираються помірятися силами на змаганнях різних рівнів. Напруженими для них видалися літо та початок осені.

Ковальський Борис Павлович. І хай молоді заздрять!

Людина повинна бути прекрасною і духовно, і фізично. Ця максима відома ще з античних часів. Та розвивати одночасно в собі ці два світи у наш шалений час дуже непросто. Комусь займатися спортом заважають лінощі, іншим не вистачає часу, а декому – і того, й іншого.

Спалювання... економить кошти

Пам'ятного знака Донецької облдержадміністрації та Почесного диплома було удостоєно к.т.н., докторанта ТЕФ М.З.Абдуліна за результатами щорічної спеціалізованої виставки “Енергетика. Енергозбереження. Електротехніка.

Візит німецького колеги [професора механіки Хольма Альгенбаха]

У засіданні методради університету 8 вересня взяв участь декан інженерного факультету професор механіки Хольм Альгенбах з Університету ім. Мартіна Лютера м. Халле (Німеччина). Він свого часу закінчив Ленінградський політехнічний, захистив там кандидатську і докторську дисертації. Нині плідно співпрацює з Харківським політехнічним та відповідно до програм Спільного українсько-німецького факультету машинобудування НТУУ “КПІ” і Магдебурзького університету – з ММІ Київської політехніки.

Крупа Олексій Арсентійович. Вітаємо!

Олексію Арсентійовичу Крупі – 75! Ювілейний день народження і 50-річчя плідної інженерно - технічної, науково - педагогічної і громадської діяльності святкує доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри хімічної технології кераміки та скла ХТФ О.А.Крупа.