Змагання зі стрітболу серед дівчат

Баскетбол – це завжди гарне видовище, особливо коли в нього грає прекрасна половина людства. Тому на початку вересня адміністративно-викладацьким складом та представниками студентства було вирішено провести чемпіонат з вуличного баскетболу (стрітболу)

Студенти ФЕА про стажування в Університеті Ворика

В Україні активно впроваджуються освітні програми ЄС, що істотно впливають на розвиток людського потенціалу. Зокрема, в КПІ ім. Ігоря Сікорського успішно діє програма "Erasmus+" з академічних обмінів. Наводимо враження студентів ФЕА від стажування у Великій Британії.

Розширення можливостей жінок: Пекін 25+

15 вересня 1995 року, у рік п'ятдесятиріччя заснування Організації Об'єднаних Націй, на четвертій Всесвітній конференції зі становища жінок, яка проходила у Пекіні, відбулася подія, що відкрила жінкам різних країн шлях до поліпшення свого становища: на цій конференції була прийнята Пекінська

Зустріч з астронавткою NASA

Студенти Інституту аерокосмічних технологій зустрілися з астронавткою NASA Гайдемарі Стефанишин-Пайпер. Вона відвідала Україну в рамках святкування Всесвітнього тижня космосу за підтримки Посольства США в Україні.

Медична розробка багатоцільового застосування

Одна із розробок, виконаних науковцями університету чи за їх участю у складі творчих колективів, яка привернула увагу відвідувачів та журі – "Інноваційний волокнистий активований вуглецевий сорбуючий матеріал медичного призначення "Борисфен-МН"

Як зацікавити сучасну молодь науковою роботою?

Серед проєктів, представлених на Фестивалі "Sikorsky Challenge", загальну увагу привернула розробка "Вітровий двигун на основі сегнерового колеса", виконана ученицею 11-го класу Політехнічного ліцею НТУУ "КПІ" Єлизаветою Столярчук під керівництвом співробітника ФМФ Олега Козленка.

День захисника України: вітаємо воїнів і вшановуємо тих, хто віддав своє життя за Батьківщину

Це свято, коли ми вітаємо воїнів, які нині стоять на обороні держави, та вшановуємо мужність і героїзм тих, хто поклав своє життя в ім’я незалежності й територіальної цілісності України.

Зустріч з керівниками науково-освітньої галузі Литовської Республіки

Питанням налагодження ефективної співпраці у сфері науки, освіти і технологій та її перспективам було присвячено бесіду очільників освітньої галузі Литовської Республіки з представниками Міністерства освіти і науки України та керівництвом КПІ ім.