Молодий вчений Дмитро Лесик: "Міжнародна співпраця забезпечує отримання високоякісних результатів"

Понад десять років триває співпраця КПІ ім. Ігоря Сікорського з Університетом Країни Басків (Universidad del Paіs Vasco, Іспанія) та Інститутом металофізики ім. Г.В. Курдюмова НАН України з удосконалення обробки металевих виробів високотехнологічного промислового спрямування.

Тиждень космосу в ДПМ ім. Бориса Патона 2023

З 4 по 10 жовтня цього року світ уже в тридцять четвертий раз відзначив Всесвітній тиждень космосу. Більш ніж у 80 країнах відбулися заходи, присвячені досягненням людства в освоєнні космосу, а також можливостям інтеграції космічних технологій в бізнес-проєкти.

Кооперація КПІ з американською ГО «Український Фокус»: Нові партнери Центру протезування і реабілітації

Головною темою, що обговорювали учасники зустрічі керівників і науковців КПІ, очільників Української Ради Миру та депутатів Київської міської ради з представниками делегації некомерційної медичної організації "Northwell Health" і громадської організації "Ukraine Focus" (обидві зі США), бу

Київські політехніки прогнозуватимуть сейсмоактивність

Створення моделі гравітаційного поля Землі за даними, отримуваними в режимі реального часу від групи обладнаних надчутливими гравіметрами супутників, – відтепер не фантастика. В усякому разі, сьогодні вже зрозуміло, як це можна зробити.

"Країна моєї душі": живопис і скульптура

Таку назву має спільна персональна виставка скульптора Володимира Філатова та художниці Аліси Анісімової, що 14 листопада відкрилася в Картинній галереї ім. Г.Синиці в Центрі культури і мистецтв КПІ.