Центр Міжнародної Освіти Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" щиро висловлює подяку співробітникам факультетів та ННІ за вагому роботу, яку вони вклали у проведення набору студентів на 2023/2024.

Ретельна підготовка, самовіддана праця та нестандартні рішення відіграли ключову роль у забезпеченні успішного вступу іноземних абітурієнтів до КПІ.

Професіоналізм, впевненість у позитивному результаті та відданість своїй справі працівників ІАТ, ІАТЕ, ІЕЕ, ІМЗ, ІПСА, ФБМІ, ФІОТ, ФММ, ФПМ, ФСП дозволили Університету вибирати найкращих студентів на міжнародних ринках освітніх послуг. Китай та США, Туреччина та Лаос, Пакистан та Італія, загалом абітурієнти з 36 країн обрали КПІ як університет, який відповідає їхнім очікуванням від освіти!

Ми вдячні співробітникам КПІ за їхні безмежні зусилля, спрямовані на розвиток міжнародної освіти. І ще раз висловлюємо величезну подяку за таку плідну співпрацю. Попереду, звісно, ще багато роботи і нових викликів, але перший етап пройдено дуже успішно. Ми дуже сподіваємось на налагодження системної роботи з нашими вступниками, реалізацію освітнього потенціалу та ще більш ефективну вступну кампанію у 2024 році!

Дата події