Viva Latina: жива латина

Сьогодення коректує встановлені правила і норми навчального процесу і водночас спонукає нас, освітян, до пошуків нових форм і форматів у викладанні освітніх компонентів. Пропоную уривки із власних спостережень, відображених у щоденнику "Латинська мова в умовах дистанційного режиму".

Юлія Мамчич аналізує безпеку палива та працює для сталого розвитку енергетики

Магістрантка ТЕФ Юлія Мамчич, яка цього року удостоєна стипендії ім. І. Курчатова, виросла в родині енергетиків і з "мирним атомом" знайома з дитинства: "Я не з чуток знаю про роботу атомних електростанцій, адже родом з містечка Вараш (Кузнецовськ) – це місто-супутник Рівненської АЕС.

Професор Віталій Дідковський: "Мені є кому передавати накопичений досвід"

Віталій Семенович Дідковський – один із тих наших викладачів і науковців, усе трудове життя яких нерозривно пов'язане з КПІ. Сюди він прийшов абітурієнтом у далекому вже 1965 році,  й тут залишився працювати після закінчення інституту в 1971 році.

На засіданні Вченої ради: 14.12.2020

Першим питанням порядку денного Вченої ради була доповідь ректора Михайла Згуровського про стислі підсумки календарного 2020 року

КПІAбітFEST онлайн: запитуйте - відповімо

12 грудня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся День відкритих дверей КПІAбітFEST, який став продовженням заходу, що в оновленому форматі пройшов 17 жовтня цього року.

Стислі підсумки календарного 2020 року

14 грудня відбулося засідання Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського. На ньому ректор Михайло Згуровський виступив зі звітом про підсумки роботи університету в 2020 році, основні положення якого ми представляємо нижче.