12 грудня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся День відкритих дверей КПІAбітFEST, який став продовженням заходу, що в оновленому форматі пройшов 17 жовтня цього року.

Тоді на Інтернет-ресурсах КПІ для майбутніх абітурієнтів було продемонстровано фільм про університет. У ньому студенти КПІ розповідали реальній вступниці та, водночас, усім глядачам  про напрями підготовки студентів, можливості для навчання, саморозвитку і дозвілля, що розкриваються для тих, хто вступить до університету. А також не оминали увагою відомі компанії, які є  партнерами університету, та можливості, які створено в ньому для наукової роботи студентів. До речі, цю, першу, частину фільму можна подивитися і нині за посиланням. Окрім того, було представлено форму, заповнивши яку, всі цікаві можуть поставити запитання працівникам університету і оперативно отримати на них відповіді.

Грудневий КПІАбітFEST онлайн розпочався з вітального слова проректорки з навчально-виховної роботи Наталії Семінської. Вона розповіла глядачам-учасникам про особливості КПІ ім. Ігоря Сікорського, про створення на університетських Інтернет-ресурсах єдиної  профорієнтаційної платформи та про інші речі. На платформі розміщені матеріали про університет, інтерв'ю з представниками факультетів та інститутів, розповідь про Фестиваль інженерної творчості "ТехноАртКПІ", помічник-навігатор по КПІ та "Каталог вступника". 

 "Враховуючи безліч запитань від вступників та їх батьків, – пояснювала Наталія Валеріївна, – ми зробили єдиний ресурс, у який звели всю інформацію про навчання, стипендії, працевлаштування, гуртожитки, харчування, відпочинок, мобільність та ще багато іншого і назвали його Хелпік – такий невеликий помічник для вас. А для того, щоб розібратися у спеціальностях та факультетах, ми створили інтерактивний "Каталог вступника", який нині перебуває на стадії оновлення. Після його завершення ми з вами поділимося ним на інформаційних ресурсах для вступників, тобто на  сайті Приймальної комісії і в соцмережах – у Facebook, Telegram, Instagram. До речі, сьогодні в соцмережах ми готові в режимі 24/7 відповісти на всі ваші запитання. Якщо ви хочете саме дивитися, а не читати, ми створили окремий канал для випускників на  YouTube".

Після виступу Наталії Семінської для учасників КПІАбітFEST було продемонстровано новий фільм про університет. У ньому студенти та молоді викладачі за принципом "рівний – рівному" коротко розповідали потенційним абітурієнтам про навчання, надавалася можливість зазирнути в аудиторії та лабораторії.

З інформацією про умови вступу-2021 виступив заступник голови Приймальної комісії КПІ ім. Ігоря Сікорського Валерій Можаровський. Він також відповів на запитання, які напередодні ставили всі охочі.

Після цього розпочався марафон зум-зустрічей з представниками факультетів та інститутів, до якого долучилися понад 600 вступників та їх батьків.

Підсумовуючи  проведення Дня відкритих дверей, можна стверджувати: його організатори навіть в умовах карантину послідовно дотримувалися заявленого принципу – "Ми обов'язково відповімо кожному!"

Другу частину КПІАбітFEST можна подивитися за посиланням.

День відкритих дверей

[12.12.2020] День відкритих дверей – КПІAbitFEST online. Частина II

12 грудня Ви отримаєте унікальну можливість долучитися до подорожі факультетами та інститутами і відчути атмосферу КПІ. Це не просто формальний захід, а подорож у світ Політехніки.

КПІАбітFest буде проходити в два етапи:

Ⅰ Етап — с 10:00 трансляція на каналі YouTube (https://www.youtube.com/user/kpiua):

  • вітальне слово;
  • отримання відповідей про умови прийому від заступника Голови приймальної комісії КПІ ім. Ігоря Сікорського Валерія Можаровського;
  • знайомство з факультетами та інститутами.

Ⅱ Етап — с 12:00 вас чекатимуть факультети/інститути Zoom–конференції.

Стеж за новинами на каналах для вступників!

Вступник на сайті  | інстаграм  | телеграм  

Плейлист YouTube 

З запитаннями сюди

Також у нас є постійно діюча форма для реєстрації абітурієнтів, в якій вони можуть поставити свої запитання

Будьте обережні і здорові, бережіть себе і чекаємо вас!

Дата події