Філіппова Марина В'ячеславівна - викладач-дослідник з ПБФ

Започаткований близько десяти років тому університетський конкурс "Молодий викладач-дослідник" щороку називає нових молодих науковців, які здобувають собі ім'я у вітчизняному й міжнародному науковому середовищі.

Маркіна Ольга Миколаївна. Майбутнє пов'язує з КПІ

Уже десять років працює на кафедрі аналітичних та екологічних приладів і систем ПБФ Ольга Миколаївна Маркіна, яка торік стала переможцем конкурсу "Молодий викладач-дослідник 2015". Вона вихованка Київської політехніки. У 2006 р.

Тукіна Тетяна Андріївна. Робота приємна та необхідна

Соціальний працівник, працівник-вихователь – це не професія, це покликання, яке під силу не кожній людині. Вони непомітні в повсякденні, але їх робота вимагає величезної самовіддачі, людяності та безмежної доброти. 

Бориченко Олена Володимирівна - фахівець з енергетичного менеджменту

Увесь світ захоплюється посмішкою Мони Лізи. Мабуть тому, що вони не бачили, як уміють посміхатися жінки Київської політехніки. Що не кажіть, а нашим чоловікам таки пощастило мати поряд розумних, талановитих і напрочуд гарних колег. 

Про Матір...

Професор кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей ФМФ, доктор фізико-математичних наук Ніна Опанасівна Вірченко працює в КПІ більше 40 років.

Кулик Ганна Миколаївна вишивала узори свого життя

Це саме про Ганну Миколаївну Кулик, доцента ФМФ. Родом вона з Івано-Франківщини – краю самобутніх народних майстрів та вишивальниць. Першою вишивкою 5-річної Ганнусі стала простенька трояндочка на шматку старого простирадла.