Йде весна. А з нею і свято краси, ніжності, щирості, свято жінки-матері, жінки-трудівниці, жінки – продовжувачки роду людського на Землі.

Колектив поліклінічного від­ді­лення, що обслуговує студентів університету, переважно жіночий. Це лікарі, медсестри, молодші медичні сестри, які щоденно турбуються про здоров'я своїх пацієнтів.

Працюючи у складних соціально-економічних умовах, за обмеженого фінансування закладів охорони здоров'я, колектив медичних працівників докладає максимум зусиль для покращення здоров'я студентської молоді.

Студенти-політехніки можуть пишатися, що мають у себе такий лікувальний заклад, де сконцентровані кращі напрацювання у студентській медицині і використовуються новітні технології в діагностиці та лікуванні хворих.

Напередодні дня 8 Березня хотілося б відзначити медичних працівників, які не один десяток років працюють у відділенні, яким притаманні надзвичайна доброта, чутливість, палке прагнення завжди допомогти словом і ділом своїм студентам.

Великою повагою користуються у студентів завідувачка терапевтичним відділенням М.Б.Дмитренко, лікар-терапевт І.І.Собко, лікар-отоларинголог І.О.Боровська, лікар-стоматолог Н.М.Волкотрут, медсестра О.О.Власенко, медреєстратор В.М.Кужель та багато інших.

Від щирого серця вітаємо всіх медичних працівників відділення зі святом. Нехай цей день весняний завжди радує вас, дарує тепло сонячних променів та ніжність весняних квітів. Успіхів вам у професійній справі, низький уклін за самовіддану працю.