Туристські будні

Закінчилося туристичне літо, пройшов набір новачків у турклуб "Глобус", розпочалися будні. Вже з перших тренувань "новобранці" починають активно готуватись до гірських пригод. Попереду регулярні тренування двічі на тиждень, київські та всеукраїнські змагання, походи Карпатами.

Мистецтво на шовку Інни Валітової

22 вересня в Картинній галереї ЦКМ відбулось відкриття персональної виставки української художниці Інни Валітової "Мистецтво на шовку". Протягом місяця більше 30 полотен у техніці батик будуть радувати око відвідувачів галереї.

Cтажування-практика студентів факультету електроніки в Технічному університеті м. Дрезден

Із 2 по 11 вересня цього року група у складі 12 студентів з трьох кафедр факультету електроніки (мікроелектроніки, електронних приладів та пристроїв, фізичної та біомедичної електроніки) побувала на стажуванні-практиці в лабораторіях Інституту конструювання та техніки зв'язків (директор інституту

Літня мовна школа в Торуні

Торунь – це місто славне не лише на всю Польщу. Жителі Торуня пишаються давніми традиціями, своїм земляком, великим астрономом Миколаєм Коперником, смаком торунських пряників і незабутньою красою одного з найпрекрасніших міст в Європі.

Прагне до самовдосконалення

Життя багате на закономірності, одним з прикладів якої є винагорода за старанність і результативність у навчанні. Саме це – про студентку третього курсу Видавничо-поліграфічного інституту напряму підготовки "Менеджмент" Лідію Бур, удостоєну іменної стипендії ректора НТУУ "КПІ ім.

Місто відкриває свої таємниці

Легенди нашого міста та його потаємні куточки відкривалися 24 вересня студентам першого курсу НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського" під час квест-екскурсії, зорганізованої адміністрацією студмістечка університету. Традиційно студенти знайомилися з красою та історією м. Києва в цікавій формі.

Аналітика даних в КПІ

10–11 вересня 2016 року в Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського" відбувся лекторій "Introduction to Data Science, Business Analytics, Big Data and Artificial Intelligence" від Олександра Романка.

Присвячено Ігорю Сікорському

21 вересня в Науково-технічній бібліотеці НТУУ "КПІ імені Ігоря Сікорського" відбулося чергове зібрання із циклу культурно-мистецьких вечорів, присвячених видатним особистостям української і польської історії.