День абітурієнта в НТУУ «КПІ»

У суботу 13 грудня 2014 року у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» відбувся «День абітурієнта».

Зміцнюємо навчальні та наукові зв'язки з КНР

Відповідно до Угоди про партнерство між нашим університетом та Шеньянським аерокосмічним університетом, з 14 по 23 грудня 2013 року делегація працівників НТУУ "КПІ", яка була сформована на базі ФАКС, у складі помічника ректора В.І.Дмитренка, завідувача лабораторії Ю.М.Маринича, доцента О.В.Прохор

На засіданні профкому співробітників: 15.01.2014

15 січня відбулося перше в цьому році розширене засідання профспілкового комітету НТУУ "КПІ". Участь у ньому взяли профспілкові активісти, члени профспілкового комітету студентів, представники адміністрації університету і міськкому профспілки працівників освіти.

Стипендіатка Президента з ХТФ

Старожили ще пам'ятають, що колись хіміко-технологічний називали факультетом наречених і бажали випускницям спочатку заміжжя, а вже потім професійної реалізації. Нинішні "хімічки" – освічені та амбітні.

Програма з енергоефективності ІЕЕ

Відповідно до Програми розвитку НТУУ «КПІ» на період 2012–2020 років вперше розроблено Програму з енергоефективності Інституту енергозбереження та енергоменеджменту.

Магістранти кафедри НАЕПС на виставці НАН України

20 листопада – осінній, прохолодний, дощовий день, але це аж ніяк не зупинило нас, студентів-магістрантів кафедри наукових, аналітичних, екологічних приладів і систем ПБФ (зав. кафедри – д.т.н., проф. В.А.Порєв), відвідати виставку, присвячену 95-річчю НАН України.

Обчислювальні нейронауки на Літній школі AACIMP

13 грудня 2013 року в НТУУ "КПІ" з ініціативи Наукового товариства студентів та аспірантів пройшла відкрита лекція з обчислювальних нейронаук викладача Інституту нейронаук Державного університету Джорджії (Атланта, США) професора Геннадія Цимбалюка.

Велика фізична аудиторія та її будівничий Василь Осьмак

Наприкінці листопада минулого року в НТУУ "КПІ" відбулася непересічна подія: у Великій фізичній аудиторії пройшло урочисте відкриття-презентація нового обладнання для проведення відеоконференцій та телемостів і організації дистанційного навчання.