Лінючева Ольга Володимирівна. Трудівниця

Мені пощастило зустріти справжню Жінку – матір і дружину, яка повністю реалізувала себе в професійній сфері і продовжує творчий рух уперед. Це д.т.н., в.о. завідувача кафедри технології електрохімічних виробництв проф. Ольга Володимирівна Лінючева.

Роїк Тетяна Анатоліївна. Жити цікаво

За календарем – весна. Пробудження природи спонукає до змін у житті. Але мені пощастило познайомитись з людиною, чиє життя ніколи не було одноманітним. Точніше, вона завжди живе так, щоб їй було цікаво.

Перетятько Юлія Володимирівна. Давайте дивуватися

Чи не найвищим визнанням досягнень науковців у нашій країні є присудження їм державної премії в тій чи іншій галузі. А молодих науковців? “Для них, – вважає завідувач кафедри теоретичної електротехніки проф. А.А.Щерба, – встановлено премію Президента України”.

Раухвергер Ірина. Вперед до мети

Четвертокурсниця ІХФ Ірина Раухвергер не лише вчиться на «відмінно», є старостою академічної групи, займається науковою діяльністю, а  й бере активну участь у громадському житті, її обрали головою профбюро факультету.

Пишаємося профоргом [Леонова Інна]

Кажуть, що жінки слабші за чоловіків. Якщо чесно, починаю в цьому сумніватися. Особливо після знайомства з Інною Леоновою, головою профбюро ІПСА. 

Клименко Людмила Миколаївна - з любов’ю до людей

Навіть назва посади цієї миловидної русявої жінки займає цілий рядок – заступник начальника департаменту економіки і фінансів з бухгалтерського обліку та звітності Людмила Миколаївна Клименко. А вже фахових обв’язків та клопотів і не злічити.

Шашина Марина Володимирівна - формула успіху

Своєму творчому і науковому зростанню Марина Володимирівна Шашина – старший викладач кафедри економіки і підприємництва ФММ – завдячує двом величним університетам України: КНУ ім. Т.Шевченка, де навчалась на кафедрі інноваційного менеджменту і отримала диплом магістра з відзнакою, та НТУУ “КПІ”, куди в 2000 році прийшла працювати асистентом кафедри економіки і підприємництва.