Кажуть, що жінки слабші за чоловіків. Якщо чесно, починаю в цьому сумніватися. Особливо після знайомства з Інною Леоновою, головою профбюро ІПСА. 

На таку дівчину не можна не звернути уваги. Того дня ми намагалися придумати сценарій однієї з факультетських вечірок. Частина присутніх мовчки спостерігала за процесом, дехто пропонував десь бачене, але рідко було чути щось путнє. Лише в Інни ідеї народжувалися безупинно, сипалися, наче з мішка. Було видно, як їй хотілося придумати щось цікаве і нове.

Тепер знаю Інну вже 3-й рік, та не перестаю дивуватися, як уміло вона розпоряджається своїм часом. Устигає зробити все, і навіть більше. Навчатися в ІПСА завжди було непросто, але їй вдається не лише складати сесії на п’ятірки, а ще й вміло керувати всіма своїми підопічними. Та що там керувати? Організовувати грандіозні екскурсійні поїздки в різні міста, прикрашати корпус на всі свята, проводити збори профоргів так, щоб на них було цікаво, і, зрозуміло, підходити до будь-якої справи креативно.  Безумовно, Інна – дівчина талановита! Саме завдяки її старанням наше профбюро посіло призове місце у першому семестрі 2009/2010 навчального року. До речі, уже не вперше ми вириваємося в коло «найсильніших». Погодьтеся, не кожному представнику чоловічої статі під силу таке (без образ)! Її чесноти можна було б перелічувати ще довго, але дозвольте мені зупинитися (не хочу, щоб нам заздрили). Ось така вона – Інна Леонова, профспілковий лідер ІПСА. Як казали раніше: «Спортсменка, комсомолка і просто красуня!» Так, усе це дійсно про неї, і ми нею пишаємося!

Валерія Саітова, студентка ІПСА