Знайомий незнайомець, або Його Величність Олівець

Легкий, дешевий і завжди готовий до роботи: і вдень, і вночі, і в спеку, і в люті морози. Запросто розміщується в кишені або навіть за вухом. Без ускладнень стирається гумкою. За його допомогою діти виводять свої перші карлючки, а видатні майстри створюють безсмертні шедеври. Це, звичайно ж, простий олівець – найдоступніший і найвідоміший у світі записувальний інструмент, що навіть на початку ХХІ століття не здає своїх позицій. Звичний і простий для кожного з нас, але який непростий шлях довелося йому здолати для досягнення цієї простоти, надійності й досконалості!

Наша безпека: Під надійною охороною

Пройшло багато свят, коли студенти відпочивали, розважались, іноді вчились.

А в цей час справно несли службу співробітники відділу охорони та безпеки університету разом зі співробітниками ВВС.

Проблеми студентського харчування

Насичене та різноманітне життя студентів відрізняється великою перенапругою нервової системи. Навантаження, особливо у пору сесії, значно збільшується.

Відкрито аудиторію ім. П.Р.Родіна

24 січня 2008 року на 86-му році пішов із життя засновник кафедри інструментального виробництва, чл.-кор. НАН України, д.т.н., проф. Петро Родіонович Родін.

Пам'ятник Конашевичу-Сагайдачному

14 червня 2008 року до 225-річчя заснування м. Севастополя було відкрито створений В.Луцаком бронзовий пам'ятник видатному українському державному діячеві, флотоводцю, гетьману України Конашевичу-Сагайдачному.

Творчі звершення митця. Творчість Володимира Павловича Луцака

У виставковій залі ім. Веніаміна Кушніра факультету соціології і права відбулася виставка фотографій скульптурних творів відомого київського скульптора Володимира Павловича Луцака, присвячена 80-річному ювілею митця і 55-річчю його творчої діяльності.