Ними пишається ФММ [2009]

Студенти факультету менеджменту та маркетингу завжди вирізняються своїми здобутками в навчанні, спорті, громадському житті, вони виборюють перемоги в змаганнях і отримують нагороди за свої успіхи.

Студенти ФАКС в унікальному музеї

Ще взимку Рада факультету авіаційних і космічних систем прийняла рішення про нагородження кращої за результатами зимової сесії академічної групи ВВ-51 поїздкою до Музею ракетних військ стратегічного призначення. Поїздка відбулася наприкінці квітня.

Поради лікаря: як вберегтись від харчового отруєння!

Останнім часом у засобах масової інформації з'являються повідомлення про масові харчові отруєння. Частіше це пов'язано з недотриманням санітарно-гігієнічних вимог при виробництві та зберіганні харчових продуктів. Коли ви їсте в кафе або інших підприємствах громадського харчування, то зрозуміло, що ви певною мірою ризикуєте, довіряючи своє здоров'я іншим. Але харчові отруєння трапляються і вдома.

Людина, яка поєднала континенти [до 120-річчя від дня народження І.І. Сікорського]

Урочистості з нагоди 120-річчя від дня народження відомого авіаконструктора І.І. Сікорського відбулися 25 травня в НТУУ «КПІ», адже саме тут, будучи студентом, Ігор Сікорський зробив перші кроки в авіабудуванні. Подія відзначалася на державному рівні.

Альма-матер пам'ятає. До ювілею І.І. Сікорського

Ушанування. Університет «КПІ» з вдячністю і шаною пам'ятає про свого знаменитого вихованця – І.І. Сікорського: на його честь відкрито меморіальну дошку на території КПІ, до 115-ї річниці від дня його народження та 90-річчя першого у світі перельоту 4-моторного літака Сікорського «Ілля Муромець» за маршрутом С.-Петербург – Київ – С.-Петербург було проведено круглий стіл за участю науковців України та Росії.