Шановні ветерани, дорогі нинішні захисники Вітчизни! Шановні політехніки!

Щиро і сердечно вітаю вас із 72-ою річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

У ці травневі дні Україна вшановує тих, хто в роки Другої світової війни виборов нашу свободу та захистив рідну землю. Ми по праву пишаємося внеском наших предків у боротьбу з ворогом.

Гортаючи підшивки 60-х років

Є традиція публікувати в ювілейних номерах газет якісь матеріали минулих років. Ми також неодноразово розміщували на наших шпальтах замітки і фото, що відображали історію країни і нашого університету.

Успіх студентів СУНФМ на міжнародній конференції

6–7 квітня 2017 р. у Киргизькому державному технічному університеті імені І. Раззакова, м. Бішкек (Киргизстан) відбулась ІІ Міжнародна студентська наукова конференція "Deutsch und Technik", у якій брали участь студенти з трьох країн – Киргизстану, Казахстану та України.

Вітаємо з Днем охорони праці!

28 квітня в Україні відзначається Національний день охорони праці. Мета запровадження цього дня – привернути увагу до проблем збереження життя та здоров'я людей у процесі трудової діяльності. Відтак це професійне свято стосується кожної людини, що заробляє на життя власною працею.

Сучасні навчальні посібники з геоінформатики

Розвиток сучасних інформаційних технологій потребує постійного оновлення навчальних курсів і програм. Зокрема, напрям інфраструктури просторових даних та геоінформаційних технологій в Україні недостатньо забезпечений сучасною україномовною навчальною літературою.

"Гран-прі" міжнародного виставкового конкурсу

6–8 квітня 2017 року в Українському домі відбулася  Міжнародна виставка "Освіта та кар'єра – День студента 2017" за підтримки та участі Міністерства освіти і науки та Національної академії педагогічних наук України.