Дорогі наші жінки!

Сердечно вітаю вас зі святом весни і любові – Днем 8 Березня! Символічно, що припадає воно на пору, коли сама Природа скидає важкі окови зими і світло дня долає нічну темряву. Тож і Міжнародний жіночий день дарує надію – на оновлення, на краще життя, на перемогу добра!

Шульгіна Людмила Михайлівна: покликання – навчати і навчатися

"Що не кажіть, а спадковість таки дається взнаки. Як би батьки не спрямовували своїх дітей на ту чи іншу стезю, врешті-решт людина займатиметься тим, чого душа прагне", – з посмішкою говорить професор ФММ Людмила Михайлівна Шульгіна. Її історія – тому підтвердження.

Приймати рішення виважено

Науково-навчальний комплекс  "ІПСА" – потужний осередок науково-технічної та освітньої діяльності в галузі прикладного системного аналізу, новітніх інформаційних технологій та комп'ютерних наук.

Шумська Алла Антонівна. Берегиня

Шістдесятники-романтики – фізики і лірики – досі серед нас. Саме їхніми зусиллями, прагненням добра й справедливості, честі й гідності, любові й творчості наш світ стає гармонійнішим. Їхні ідеї та життєві принципи сповідують уже діти й онуки.

Профком студентів вітає зі святом весни

Профком студентів НТУУ "КПІ" щиро вітає всіх студенток університету зі святом весни, жіночості і краси. Кожна з вас варта уваги і найкращих слів. Є й у профспілковому комітеті студентів чудові дівчата. Але особливо хочеться привітати "ветеранів" профспілкового руху.

Безугла Наталя Василівна. Прагнеш досконалості – навчайся у кращих

Під таким девізом сьогодні молоді дослідники НТУУ "КПІ" здобувають собі ім'я у вітчизняному та міжнародному науковому середовищі. Серед них і асистент кафедри виробництва приладів ПБФ Наталя Василівна Безугла.

Анастасія Іванова - молода дослідниця з ФТІ

Першокурсниця ФТІ Анастасія Іванова ще зі школи захоплювалася математикою і фізикою. У 9-му класі написала своє перше наукове дослідження та взяла участь у Всеукраїнському конкурсі наукових проектів Intel ISEF.

Жінки зроблять планету чистішою

Кафедра екобіотехнології та біоенергетики факультету біотехнології і біотехніки (завідувач – д.х.н., проф. Є.В.Кузьмінський) – одна з наймолодших у НТУУ "КПІ".