Профком студентів НТУУ "КПІ" щиро вітає всіх студенток університету зі святом весни, жіночості і краси. Кожна з вас варта уваги і найкращих слів. Є й у профспілковому комітеті студентів чудові дівчата. Але особливо хочеться привітати "ветеранів" профспілкового руху.

Заступник голови профкому студентів – Ірина Ящук, дівчина, яка працює на благо студентів, займається оздоровленням та допомагає їм у вирішенні різних питань. Іра в профспілковому русі вже давно, але кожного разу, коли вона береться за роботу, викладається на всі 100%.

Голова профбюро ФТІ – Мирослава Стремецька, дівчина, яка відстоює права кожного студента ФТІ. Мирослава ставиться до роботи дуже серйозно і відповідально, тож жодні перепони на дорозі до мети не стануть їй на заваді.

Голова профбюро ММІ – Олена Байбакова, представниця жіночої половини профкому, яка допомагає студентам ММІ та організовує їхнє дозвілля. До будь-якої роботи підходить з посмішкою та виконує її дуже добре.

Ми вітаємо дівчат-активісток з 8 Березня та хочемо побажати їм, щоб усі мрії збувалися, щоб завжди супроводжував успіх в усіх починаннях, ну і, звичайно ж, щоб залишались завжди усміхненими, коханими та успішними.

Ірина ЯщукМирослава СтремецькаОлена Байбакова