Про КПІ з любов'ю... [говорять героїні сьогоднішньої публікації – студентки ФММ]

...говорять героїні сьогоднішньої публікації – студентки ФММ, утім, як і кожний студент чи спів­робітник нашого університету. Не секрет, що дівчата на ФММ – гарні та розумні. Мабуть, під стать своїм викладачам.

Попов Антон. На ФЕЛ досліджують здоров'я людини

У складі Київського політехнічного є підрозділи, без яких неможливо уявити технічний університет: машино- та приладобудування, хімічних та енергетичних технологій, радіотехніки та електроніки тощо.

Ярмарок професій в КПІ

8 листопада в НТУУ «КПІ» пройшов традиційний ярмарок професій «КПІ запрошує до співпраці». Цей ярмарок є своєрідним майданчиком, який дає змогу зустрітися роботодавцям, зацікавленим у кваліфікованих фахівцях, і представникам факультетів і інститутів КПІ, які готують таких працівників.

Наукові читання до 120 - річчя від дня народження Дмитра Лоренцо

6 листопада в КПІ відбулися чергові, сорок четверті наукові читання з циклу «Видатні конструктори України». Присвячені вони були 120-річчю від дня народження Дмитра Миколайовича Лоренцо (04.11.1892 – 21.07.1968) – випускника КПІ 1921 року, відомого інженера - вагонобудівника, засновника і, впродовж 24 років, головного конструктора КБ Уралвагонзаводу.

Тиждень відкритого доступу в НТБ

25 жовтня 2012 р. в рамках Міжнародного тижня відкритого доступу, який відзначався 22-28 жовтня світовою академічною спільнотою вже вп'яте, в Науково-технічній бібліотеці НТУУ "КПІ" відбувся науково-практичний семінар "Ініціативи відкритого доступу та їх впровадження в НТУУ "КПІ".

Приладобудівному факультету – 50!

Завершилися урочистості з нагоди 50-річчя ПБФ: пройшли наукові конференції, святкові заходи, відбулося урочисте засідання Вченої ради. На адресу колективу надійшли дружні привітання, побажання та подарунки.