...говорять героїні сьогоднішньої публікації – студентки ФММ, утім, як і кожний студент чи спів­робітник нашого університету. Не секрет, що дівчата на ФММ – гарні та розумні. Мабуть, під стать своїм викладачам. За роки навчання вони оволодівають сучасними знаннями, набувають практичного та життєвого досвіду, що дозволяє не загубитися в подальшому житті та знайти справу до душі. Студентки, які в цьому семестрі отримують матеріальну винагороду – стипендію ректора, згодилися сказати кілька слів про себе та свою Alma mater.

Альона  Башинська Альона Башинська (гр.УВ-91): Мені заздрять друзі та знайомі, бо навчаюся в престижному сучасному ВНЗ,  здобуваю фах, найбільш затребуваний на ринку праці. Наш кампус – найкращий у місті, а викладачі – майстри своєї справи. Дуже приємно, що в нашому університеті помічають і винагороджують наукові досягнення студентів. Це дає додатковий стимул до старанного навчання та поглибленого вивчення наукових дисциплін. Дякую!
Марина  Бодак Марина Бодак (гр.УЗ-01): Я щаслива людина, бо здійснилася моя мрія – нав­чатися в найкращому укра­їнському виші – Київській по­літехніці. Важливо, що наш університет підтримує студентів у їх починаннях: ми маємо можливість розвиватися, проявляти свої амбіції, реалізовувати свої ідеї та досягати поставлених цілей. КПІ – це потужний інтелектуальний осередок, що готує висококваліфікованих фахів­ців, є генератором нових ідей і винаходів, їх практичного впровадження, передовим освітнім та науковим центром. Люблю КПІ. Тут я знайшла себе. Одна з моїх основних життєвих позицій – робити те, що приносить задоволення. Мені подобається те, чим я займаюся, а це найголовніше!
Тетяна  Ковальчук Тетяна Ковальчук (гр. УМ-01): Я дуже рада навчатися в КПІ. Це університет, який  дає можливість різнобічно розвиватися та на кожному кроці вчитися новому. Адміністрація завжди йде назустріч студентам, заохочує їх навчатися та досягати поставлених цілей. Дуже приємно отримувати за свої результати та старання ректорську стипендію. Це додатковий стимул для навчання та особистого розвитку.
Анастасія  Столярчук  Анастасія Столярчук (гр.УС-02): Безперечно, КПІ – один з найкращих ВНЗ, про який знають не тільки на теренах нашої держави, але й за кордоном. Саме в НТУУ "КПІ" можна отримати професійні знання, набути практичних навичок та наблизитися до здійснення своїх мрій. Дякую КПІ, дякую ФММ за те, що дають можливість реалізуватися  в усіх сферах.
Юлія  Боярин

Юлія Боярин (гр.УІ-71): Шість років навчання в НТУУ "КПІ" – це частина життя, котра назавжди залишиться зі мною і зігріватиме приємними спогадами. Тільки пройшовши "школу виживання КПІ", зможемо ви­рішувати будь-які завдання ке­рівництва – в найкоротший термін і незалежно від сфери діяльності. Тож щиро вдячна КПІ та рідному ФММ за надані можливості для реалізації творчих ідей, за безцінні знання та безмежний досвід.

За інф. ФММ