Як справи, першокурсники?

Першокурсниця Ольга Терлецька (гр. ХН-12, ХТФ) мріє стати фахівцем у галузі неорганічної хімії, займатися водопідготовкою та очисткою стічних вод.

Різнобарвна графіка Олександра Рибака

Випускник ФТІ НТУУ "КПІ" Олександр Рибак – один з тих, чиї портрети є в університетській галереї призерів міжнародних студентських олімпіад. Під час навчання в університеті Олександр кожного року бував переможцем або призером всеукраїнських і міжнародних студентських олімпіад з математики, двічі – фіналістом міжнародних олімпіад з програмування. Зараз Олександр Рибак навчається в аспірантурі при Інституті математики НАН України, але зв'язків зі своєю альма-матер не пориває.

На засіданні Вченої ради: 03.10.11

Чергове засідання Вченої ради НТУУ "КПІ" відбулося 3 жовтня 2011 р. Перед його початком головуючий ректор НТУУ "КПІ" професор М.З.Згуровський привітав усіх присутніх з Днем працівника освіти.

Бідюк Петро Іванович. Виростити наукову зміну

Серед рекордсменів НТУУ "КПІ", які впродовж усіх років існування конкурсу "Викладач-дослідник" ставали його лауреатами (5 разів поспіль) – д.т.н., професор кафедри математичних методів системного аналізу ІПСА Петро Іванович Бідюк.

А ви бували в Сорочинцях?

Традиція ярмаркувати в Україні відома з давніх-давен. На сьогодні найпопулярнішим та, мабуть, і найбільшим торжищем є Сорочинський ярмарок, який став всесвітньо відомим завдяки повісті М.В.Гоголя "Сорочинская ярмарка", що вийшла у світ 180 років тому.

VII міжнародний семінар-тренінг з прикладних задач комп’ютерної та програмної інженерії ACSE’11 на ФПМ

20-23 вересня 2011 року відбувся VII міжнародний семінар-тренінг з прикладних задач комп’ютерної та програмної інженерії ACSE (Applications of Software & Computer Engineering), який щорічно, починаючи з 2005 року, проводиться факультетом прикладної математики для студентів та аспірантів комп’ютерних спеціальностей нашого університету. Цьогорічний семінар-тренінг ACSE’11 був проведений за участю та за спонсорської підтримкою ІТ-компаній EPAM Systems та СМК (Software MacKiev).