Співпраця ФПМ з European Consortium for Mathematics in Industry

The European Consortium for Mathematics in Industry (ECMI, Європейський консорціум з математики у промисловості) – це європейська організація, що проводить стажування фахівців у галузі прикладної математики. Вона об’єднує  більше ніж 80 університетів. Основними цілями ECMI є заохочення використання математичних моделей у промисловості, навчання прикладних математиків з метою задоволення зростаючого попиту на таких фахівців на світовому ринку праці. Європейське співтовариство високо оцінює діяльність ECMI і підтримує цю організацію через COMETT, ERASMUS, LEONARDO, SOCRATES, TMR та HCM програми. 

Результати першої атестації осіннього семестру 2010/2011 н.р.

Непомітно промайнули два місяці навчання, і от уже настав час для поточного аналізу успішності навчання студентів перших чотирьох курсів. У першій атестації осіннього семестру взяли участь 1046 академічних груп, в яких навчаються 17526 студентів.

Відкрито виставку “Таланти КПІ” 2010

11 листопада у виставковій залі 7-го корпусу НТУУ “КПІ” відкрилася перша частина щорічного мистецького конкурсу «Таланти КПІ», де представлені роботи у жанрах «Живопис», «Графіка», «Декоративно-прикладне мистецтво» та «Вишивка». Близько 650-ти робіт 89-ти митців-аматорів.

36 точок зору. Відкритий фестиваль авторської пісні НТУУ «КПІ»

Шапка комедіанта, солом’яний брилик, молодіжний блайзер і військовий картуз прикрашали сцену зали, де 10 листопада проходив Відкритий фестиваль авторської пісні НТУУ «КПІ» «Точка зору». Відбувалося все в Малій залі Центру культури та мистецтв.