З 10 по 12 листопада в КПІ проходив захід, потрібний кожному студенту, – «Ярмарок вакансій», що його щороку організовує Центр розвитку кар’єри.

Більшість компаній уже стали постійними учасниками ярмарку та партнерами КПІ в інших проектах. Група компаній Fozzy Group пропонувала роботу касирів, адміністраторів торговельного залу в магазинах «Сільпо». Вакансії перекладачів, менеджерів, ITішників, маркетологів, дизайнерів та інші пропонувала Advanced International Translation – компанія, що спеціалізується на технічних перекладах та програмному забезпеченні для перекладацької індустрії.

Роботу в дружньому колективі пропонує «Костал Україна». Відома усім Procter&Gamble запропонувала як виробничі, так і управлінські посади, зазначаючи, що досвід роботи не обов’язковий. Інженерів різних профілів запрошувало до себе ТОВ «Номінал Інжиніринг». Молодих та активних менеджерів шукають ТОВ «Склоприлад», Торговий Дім «Галпідшипник». Компанія СКМ шукала програмістів, менеджерів та дизайнерів. Підприємство спеціального приладобудування «Арсенал» пропонує молодим спеціалістам вигідні соціальні умови. Також шукає аналітиків і фінансистів компанія Ernst&Young. Зацікавлена у випускниках КПІ і компанія Materialisе, що спеціалізується на 3D друці та програмному забезпеченні. Широкий спектр вакансій пропонує компанія «Арт-мастер», і не лише у сфері ІТ. Також на ярмарку був представлений Міжкорпоративний університет – проект, що об’єднав працедавців та університети, а також журнал «Сучасна освіта», тижневик «Работа и учёба».

Поки що ярмарок вакансій у КПІ маленький. Сподіватимемось, що з кожним роком до нас приходитимуть усе більше компаній, задоволених нашими випускниками.

Валерія Добривечір

Дата події