🎥 Візит посла Китайської Народної Республіки

8 листопада 2010 року НТУУ «КПІ» відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні п. Чжан Сіюнь у супроводі першого секретаря посольства п. Лі Фаюань та другого секретаря п. Чень Чжиюй.

Візит делегації Microsoft

Делегація всесвітньо відомої корпорації Microsoft на чолі з її генеральним директором Стівом Балмером 5 листопада відвідала Київську політехніку.

Стипендіати ректора з ІТС 2010 року

З кожним роком вихованці ІТС все активніше заявляють про себе, успішно презентуючи свій інститут на предметних олімпіадах і конкурсах наукових робіт, також зростає кількість студентів, які займаються науково-дослідною робою на кафедрах. Цьому сприяє атмосфера зацікавлення і турботи, яку створює науково-педагогічний колектив ІТС. Напередодні святкування 20-річчя з дня заснування НДІ телекомунікацій суттєво зросла участь студентів у конференціях, зокрема й міжнародних, що знайшло своє відображення в публікації у 2009 році 176 статей і тез, з них 73 особистих.

Сайти як обличчя кафедр

Якщо Вас немає в інтернеті, Вас не існує. Цю доволі сумнівну сентенцію чудово розуміє молодь. Діти і підлітки вже не уявляють собі інший спосіб пошуку, ніж той, для якого треба “клацати мишею”. Крутити диск чи гортати сторінки можуть люди, які ще не знають, яким зручним і швидким може бути пошук у мережі. Але для того, щоб пошук був ще й змістовним і корисним для нас, необхідно докласти зусиль. Наприклад, створити і супроводжувати власний сайт чи блог в мережі, викладати на ньому цікаву і бажано оригінальну інформацію і не забути змінити контакти, якщо телефонний оператор перейшов на новий код.

Міжнародна конференція «Від прикладних досліджень до підприємництва: сприяння новим інноваційним підприємствам і компаніям, пов’язаним з освоєнням результатів академічних досліджень»

Міжнародна конференція «Від прикладних досліджень до підприємництва: сприяння новим інноваційним підприємствам і компаніям, пов’язаним з освоєнням результатів академічних досліджень», організована Європейською економічною комісією ООН за сприяння Посольства Королівства Норвегія, 9-11 листопада пройшла в НТУУ «КПІ». Було розглянуто питання, пов’язані з розвитком підприємництва, фінансуванням інноваційної діяльності та комерціалізацією прав інтелектуальної власності. У роботі конференції взяли участь провідні фахівці з інноваційної діяльності та інтелектуальної власності країн-членів Європейської економічної комісії (ЄЕК) та країн-членів ООН.