Скелелази КПІ вибороли перше місце на чемпіонаті України 2021 року!

Збірна команда КПІ ім. Ігоря Сікорського взяла участь у чемпіонаті України зі скелелазіння серед студентів, який відбувся 11-13 березня в м. Кременчук. Змагання проводилося з трьох дисциплін: "швидкість", "трудність" і "багатоборство".

Трансформація освітнього процесу в сучасних умовах. Зі звіту проректора з навчальної роботи Анатолія Мельниченка на засіданні Вченої ради 15 березня 2021 р.

У 2020 році наш університет зустрівся з низкою викликів, пов'язаних, передусім, з пандемією COVID-19. Це вимагало від нас внесення суттєвих змін у нашу роботу, зокрема переведення навчального процесу в дистанційний режим.

Вихованці Київської МАН захистили свої проєкти на факультеті електроніки

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у секції "Електроніка та приладобудування" відділення технічних  наук Київської МАН відбувся наприкінці лютого на базі факультету електроніки КПІ ім. Ігоря Сікорського в режимі онлайн.

Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS'21

9-11 березня на базі Інституту енергозбереження та енергоменеджменту КПІ ім. Ігоря Сікорського в режимі онлайн пройшла VII Міжнародна науково-технічна конференція "Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS'21".