19 березня в спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся четвертий  турнір з мініфутболу пам'яті багаторічного голови профкому співробітників університету Віталія Молчанова.

Організаторами змагань виступили спортивно-масова комісія об'єднаного профкому КПІ ім. Ігоря  Сікорського на чолі з її головою Сергієм Журавльовим, викладачі кафедри спортивного вдосконалення та кафедри фізичного виховання.

Змагання  відкрив голова об'єднаного профкому університету Михайло Безуглий. Серед гостей турніру були  присутні заступник голови профкому Олександр Шейко, директор ЦФВС А.Ю. Гаврушкевич (до речі, капітан команди "Студентський профком"), співробітники КПІ ім. Ігоря Сікорського.

У турнірі взяли участь 4 команди: "Політехнік" (ветерани КПІ), "Студентський профком", "ФІОТ" і "Енергетик" з Інституту енергозбереження та енергоменеджменту. З перших хвилин змагання почалася безкомпромісна боротьба за вихід у фінал. При цьому гравці всіх команд продемонстрували якісний та зрілий футбол і постійно отримували чималу порцію оплесків від присутніх у залі.

Справжньою окрасою турніру став фінал. У ньому зустрілися "Політехнік" і "Студентський профком". У підсумку перемогла команда "Студентський профком", яка і була нагороджена Перехідним кубком, а всі гравці отримали пам'ятні таблички учасників. Третє  місце – у "ФІОТ",  четверте посіла команда "Енергетик".

Організатори висловлюють подяку об'єднаному профкому та студентському профкому за підтримку в проведенні турніру.

 Сергій Журавльов,
голова спортивно-масової комісії об'єднаного профкому КПІ ім. Ігоря Сікорського,
Вадим Михайленко, ст. викл. кафедри фізичного виховання

Дата події