Олександр Приходько: від стохастичних процесів до громадських ініціатив

Іменної стипендії Верховної Ради України в цьому році удостоєно магістранта ФМФ Олександра Приходька. Цього привітного, життєрадісного, і як тепер кажуть – позитивного юнака неможливо не запам'ятати. З такою медійною зовнішністю якось навіть не сприймається його серйозне занурення в науку.

Конференція істориків науки і техніки

10–11 листопада в онлайн-режимі пройшла ХІХ Всеукраїнська наукова конференція "Актуальні питання історії науки і техніки". Її традиційно організували Асоціація працівників музеїв технічного профілю, Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М.

На засіданні Вченої ради: 09.11.2020

Було розглянуто питання про організацію освітнього процесу в КПІ ім. Ігоря Сікорського в умовах карантину. Доповідав перший проректор Юрій Якименко. Він оголосив результати вступної кампанії 2020 року.

Вітаємо молодих вчених КПІ – стипендіатів Кабінету Міністрів України!

Постановою президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 6 листопада 2020 року №6 "Про призначення стипендій Президента України та Кабінету Міністрів України для молодих вчених" стипендії Кабінету Міністрів України призначено чи продовжено їх виплату одинадцяти молодим