Виставка "До історії математичних наук"

У відділі рідкісних і цінних документів НТБ імені Г.І.Денисенка щороку готується книжкова виставка, присвячена одній науковій дисципліні. Тема цьогорічної – математика.

Шоколад. Бадьорить і покращує настрій

Шоколад. Солодке щастя для дітей і дорослих. Кажуть, бадьорить, якщо його їсти, і покращує настрій, якщо на нього дивитися. Побачити мистецькі шоколадні вироби можна не лише у вітринах магазинів, а й у музеях.

Про підсумкове засідання робочої групи з питань розвитку майнового комплексу університету в період 1972 – 2019 рр.

22 лютого відбулося підсумкове засідання робочої групи з питань розвитку майнового комплексу університету в період 1972– 2019 рр., створеної для перевірки інформації, наведеної в лекції Семена Широчина "Архітектура КПІ ім.

Засідання Національного номінаційного комітету України з премії Нобелівського фонду сталого розвитку

Світова концепція сталого розвитку побудована на необхідності встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи їх потребу в безпечному і здоровому довкіллі.

Проректор П.О. Киричок про навчально-виховну роботу в університеті у 2018 р.

Основними напрямами діяльності департаменту навчально-виховної роботи в 2018 р. були навчальна робота, стипендіальне забезпечення, академічна мобільність, соціальна і культурно-масова робота, спортивне виховання, розвиток інформаційного простору, координація роботи студентських організацій, безпека на території університету та інші.

День Героїв Небесної Сотні: вшанування пам’яті київських політехніків, які віддали життя за Україну

У п’яті роковини найтрагічніших подій, які відбувалися в Києві 18-20 лютого 2014 року, в КПІ ім.Ігоря Сікорського відбулися заходи з вшанування пам’яті київських політехніків, які віддали свої життя під час Революції Гідності та в боях на сході України.

Договір з консорціумом «Xn Tree Ltd UK»

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» та консорціум «Xn Tree Ltd UK» (Велика Британія) 19 лютого уклали рамковий договір про співробітництво.