Візит до Познанського університету технологій

Студенти кафедри виробництва приладів приладобудівного факультету відвідали наприкінці листопада Познанський університет технологій (ПУТ). Візит цей відбувся в межах міжуніверситетської двосторонньої угоди про співпрацю.

Ліга сміху розпочала новий сезон

26 листопада в ЦКМ відбувся гала-концерт третього сезону Ліги сміху КПІ. Як завжди, вболівальників набралася повна зала. На дотепні жарти глядачі, не жаліючи долонь,  реагували аплодисментами та гучним сміхом.

Біоенергетика – шлях вирішення проблеми з відходами

Кафедра екобіотехнології та біоенергетики факультету біотехнології і біотехніки  працює над науковими розробками та вдосконаленням технологій конверсії відходів у носії енергії. Студенти в рамках навчальної програми виконують, зокрема,  дослідження процесів утворення біогазу.

На засіданні Вченої ради: 09.12.2019

Першим було питання про обговорення Стратегії розвитку Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" на 2020–2025 роки

У пошуках наукової істини

Студента ФММ Олександра Солосіча за успіхи в навчанні і дослідницькій роботі удостоєно стипендії Верховної Ради України.

Зустріч з Майклом Нобелем

На початку грудня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідав професор Майкл Нобель – член родини фундатора найпрестижнішої в світі премії Альфреда Нобеля й президент Нобелівського фонду сталого розвитку (Nobel Sustainability Trust).