Грип: що робити?

Грип має симптоми, схожі з іншими гострими респіраторними вірусними інфекціями (ГРВІ), але є небезпечнішим за них. Грипом дуже легко інфікуватися повітряно-крапельним шляхом.

Велика співоча коляда

На початку січня Народна академічна хорова капела КПІ ім.Ігоря Сікорського взяла участь у ХХ Всеукраїнському Різдвяному фестивалі "Велика коляда" у м. Львові.

Першість з плавання серед факультетів

З метою пропаганди здорового способу життя та зміцнення здоров'я студентів 12 грудня 2018 р. у спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського в 50-метровому басейні відбулися змагання з плавання за програмою університетської спартакіади.

Самбіст Юрій Зайвелєв – призер Кубка Європи

Студент Інституту прикладного системного аналізу майстер спорту Юрій Зайвелєв у складі збірної команди України взяв участь у Кубку Європи з самбо 14–17 грудня 2018 року. Змагання проходили в Іспанії, в м.Мадрид. Юрій виступав у найлегшій ваговій категорії 52 кг і посів третє місце.

Підсумки міжнародної діяльності КПІ ім. Ігоря Сікорського у 2018 р. та завдання на 2019 р. Зі звіту проректора з міжнародних зв'язків С.І.Сидоренка

У 2018 р. міжнародна діяльність нашого університету здійснювалась відповідно до Стратегії розвитку міжнародної сфери  і Плану дій по її виконанню на період до 2020 року і в цілому забезпечила певні позитивні результати. Отже, що і як було зроблено?

Бібліотека КПІ. 2018 – рік "next step"

Ми багато чого планували зробити в 2018-му: в чомусь перевершили свої очікування, десь не зовсім усе вдалося, але ми не боїмося робити наступні кроки. І ось деякі з них:

Роботизована платформа ММІ на конкурсі стартапів

У фіналі VII Фестивалю інноваційних проектів "Sikorsky Challenge" було представлено і розробку кафедри динаміки і міцності машин та опору матеріалів "Універсальний мобільний багатофункціональний роботизований комплекс високої прохідності, маневреності та живучості"

На засіданні Вченої ради: 21.01.2019

Першим було заслухано питання про затвердження правил прийому до університету на 2019 рік. Доповідав перший проректор Ю.І.Якименко.

Вручення дипломів магістрам 2019

10–23 січня  університетські  корпуси  дещо  нагадували середньовічні замки або монастирі: повсюди можна було зустріти молодих людей в довгих чорних мантіях і чотирикутних бонетах з китицями.