З метою пропаганди здорового способу життя та зміцнення здоров'я студентів 12 грудня 2018 р. у спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського в 50-метровому басейні відбулися змагання з плавання за програмою університетської спартакіади. Змагання проводилися за правилами ФІНА між факультетськими командами і в особистій першості. Учасників змагань прийшли підтримати вболівальники та друзі.

У змаганнях взяли участь 20 збірних команд факультетів. Кращими стали: команда ІСЗЗІ (638 балів), команда ФЕЛ (533 бали), команда ІПСА (288 балів), команда ФІОТ (286 балів), команда ФТІ (270 балів). Студентка ФТІ Олександра Мотозюк була найспритнішою серед дівчат на дистанції  50 м вільним стилем і 50 м брасом. Представник  ФБМІ Микита Гупало переміг в особистому заліку на дистанції 50 м на спині та 50 м батерфляєм. Найшвидше 50-метрівку брасом подолав студент ФБМІ Ілля Французьонов.

Переможці та призери були відзначені призами: кубками, медалями, грамотами. Відділення плавання кафедри фізичного виховання висловлює подяку суддівській колегії (головний суддя В.М.Парахонько), учасникам змагань, керівництву спорткомплексу і всім, хто допомагав організувати таке чудове свято.

Інф. ФБМІ

Дата події