Керівний комітет схвально оцінив результати діяльності Центру РЕЧВ у 2018 році

6 березня 2019 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося засідання Керівного комітету проекту "Сприяння адаптації та впровадженню ресурсоефективного та більш чистого виробництва шляхом створення і роботи Центру більш чистого виробництва в Україні".

Про необхідність викладання нашим аспірантам філософських засад природознавства

Проректор з наукової роботи КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України М.Ю.Ільченко у своєму цьогорічному звіті одним із завдань підготовки кадрів у 2019 році назвав удосконалення змісту філософської підготовки аспірантів.

Герой єдиноборств

Періодично на сторінці кафедри спортивного вдосконалення ФБМІ та на спортивних сайтах з'являються повідомлення про успіхи молодого боксера Андрія Тимка.

Змагання з гірського туризму

Збірна команда КПІ ім. Ігоря Сікорського зі спортивного туризму 24 лютого взяла участь у міських змаганнях з техніки гірського туризму на сніжно-льодових дистанціях "Сніжний барс". Змагання проходили на території ландшафтного парку "Лиса гора", на дистанціях ІІ та ІІІ класів складності.

Перший проректор Ю.І.Якименко: “Інноваційна мотиваційна освіта – вимога часу”

Навчальний рік перевалив за екватор, пройшла сесія і відбулися зимові випуски магістрів, тож є нові дані про стан і якість підготовки студентів в університеті. З першим проректором КПІ ім.Ігоря Сікорського академіком НАН України Ю.І.Якименком розмовляємо про особливості підготовки фахівців у Київській політехніці.