КПІ ім. Ігоря Сікорського у розвитку: підсумки, проблеми, завдання. Зі звіту проректора з перспективного розвитку О.М. Новікова за результатами роботи у 2016 році

ДПР координує реалізацію "Стратегії розвитку КПІ ім. Ігоря Сікорського на період 2012–2020 роки", а також вирішує завдання з розвитку та управління за низкою напрямів.

Візит фахівців ФАКС до Китаю

На запрошення партнера нашого університету – Пекінської консалтингової компанії ВМС, у період з 11 по 21 січня делегація на чолі з деканом ФАКС професором О.В.Збруцьким відвідала Китайську Народну Республіку.

Страхова та фінансова математика на ФМФ: враження студентів

Запити ринку праці XXI сторіччя висувають нові вимоги до підготовки майбутніх математиків. Це зумовило відкриття на кафедрі математичного аналізу та теорії ймовірностей нової спеціалізації "Страхова та фінансова математика".

Танець довжиною в життя. До 70-річчя Народного ансамблю народного танцю "Політехнік"

У далекому 1946 році в Київському політехнічному інституті було засновано танцювальний гурток. Першим художнім керівником його був балетмейстер Захаров, першим концертмейстером – Литвинов.

Меморандум про взаєморозуміння з компанією «Панасонік Україна»

КПІ ім. Ігоря Сікорського та Науковий парк «Київська політехніка» 20 січня уклали меморандум про взаєморозуміння з українським підрозділом однієї із найвідоміших у світі корпорацій-виробників електроніки – компанією «Панасонік Україна Лтд».