Стипендіати ректора з ФБТ

Давно відомий факт, що студенти КПІ наполегливі і старанні в усьому, за що беруться. Окрім навчання, проявляють себе в науковій та громадській  роботі. Є такі й на факультеті біотехнології і біотехніки, а саме Юрій Прохоров і Сергій Семенюк.

Фестиваль Ліги КВН КПІ 2014

16 грудня відбувся довгоочікуваний фестиваль Ліги КВН КПІ. Участь у ньому взяли шість команд – з  РТФ, ФСП, ПБФ, ФММ, ІТС, ММІ. Члени  всіх команд-учасниць є випускниками Школи КВН КПІ, що пройшла восени.

Мариношенко Олександр Петрович: конструювати надійніше, літати безпечніше

Люди швидко звикають до благ цивілізації. Трансатлантичними перельотами та надзвуковими швидкостями сьогодні нікого не здивуєш. А вивчають, вдосконалюють та створюють нові літальні конструкції, зокрема, на ФАКС.

НТУУ "КПІ" у розвитку: підсумки, проблеми, завдання. Зі звіту проректора з перспективного розвитку О.М.Новікова за результатами роботи у 2014 р.

Департамент перспективного розвитку координує реалізацію "Стратегії розвитку НТУУ "КПІ" на період 2012–2020 роки", а також вирішує завдання з розвитку та управління за такими напрямами:

Спартакіада на ФЕА

З метою пропаганди здорового способу життя серед студентів та залучення їх до занять фізичною культурою та спортом на факультеті електроенерготехніки та автоматики уже шостий рік поспіль з вересня по листопад проходить Спартакіада з п'яти видів спорту – плавання, настільного тенісу, баскетболу, в

Науковий семінар «Системні дослідження в науках про Землю, економіку та суспільство 2015»

30 січня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» відбувся науковий семінар «Системні дослідження в науках про Землю, економіку та суспільство 2015».