З метою пропаганди здорового способу життя серед студентів та залучення їх до занять фізичною культурою та спортом на факультеті електроенерготехніки та автоматики уже шостий рік поспіль з вересня по листопад проходить Спартакіада з п'яти видів спорту – плавання, настільного тенісу, баскетболу, волейболу та футболу. Цього року у Спартакіаді взяли участь 150 студентів 1–5 курсів з семи кафедр факультету. Суддівство здійснювали викладачі кафедри фізичного виховання ФБМІ.

Призові місця з плавання вибороли: І місце – О.Черній, гр. ЕТ-31м, ІІ місце – О.Дідовець, гр. ЕД-31, III місце – І.Черноусько, гр. ЕТ-31м; з настільного тенісу: І місце – І.Гринюк, гр. ЕВ-31, ІІ місце – Я.Кавраський, гр. ЕП-22, ІІІ місце – І.Кривошея, гр. ЕП-21. Переможцем змагань з футболу та баскетболу стала команда кафедри електромеханіки; з волейболу – команда кафедри електричних станцій. Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та сувенірами. Тріумфатором Спартакіади ФЕА 2014 року за загальним підсумком усіх змагань стала команда кафедри електромеханіки.

Спартакіада ФЕА відбулася завдяки плідній роботі організаторів: відповідального за спортивно-оздоровчу роботу на факультеті ст. викладача кафедри фізичного виховання В.М.Єфременко та студентів ФЕА – А.Мельника, гр. ЕП-41м і О.Долганова, гр. ЕП-21.

В.М.Єфременко, відповідальна за спортивно-оздоровчу роботу на ФЕА, ст. викл. кафедри фізичного виховання ФБМІ