Уклін Вам, герої!

З кожним роком віддаляються події однієї з найжорстокіших воєн, яких зазнало людство. Та не перестають боліти рани у тих, хто своїм життям захищав рідну землю від ворожої навали.

Премія НАН України – студентам ІЕЕ

Молоді науковці та студенти старших курсів Київського політехнічного інституту беруть активну участь у різноманітних наукових конкурсах, а їхні результати знаходять вагому підтримку та визнання в нашому університеті та державі.

Науково-технічний розвиток: економіка, технології, управління

9-11 квітня 2014 р. на ФММ відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція "Науково-технічний розвиток: економіка, технології, управління". Серед організаторів конференції – НТУУ "КПІ" та Наукове товариство студентів та аспірантів факультету менеджменту та маркетингу.

Український тиждень в Магдебурзі

Саме під таким гаслом 17-20 березня пройшли заходи Спільного факультету машинобудування в Магдебурзькому університеті ім. Отто-фон-Геріке (ОфГУ, Німеччина).

Дослідження Мар'яни Вережак

Науково-дослідна робота студентки кафедри фізики металів ІФФ Мар'яни Вережак на тему "Нові підходи до кристалографічних характеристик аперіодичних структур на основі даних розсіювання синхротронного та нейтронного випромінення" одержала премію НАН України для студентів вищих навчальних закладів я

Артилерійський шедевр

Ім'я видатного конструктора артилерійського озброєння середини ХХ сторіччя генерал-полковника технічних військ, Героя Соціалістичної Праці (1940), лауреата чотирьох Сталінських премій першого ступеня (1941, 1943, 1946, 1950), доктора технічних наук, професора Василя Гавриловича Грабіна (1899/1900