Росте зміна [Технічний ліцей НТУУ «КПІ»]

Посідаючи провідні позиції в рейтингах ВНЗ нашої країни за якістю підготовки фахівців, НТУУ «КПІ» постійно дбає, щоб навчатися до університету приходили здібні мотивовані школярі. Тож одне із завдань, яке вирішує колектив Київської політехніки, – активізувати роботу з ліцеями і школами, створюючи профільні класи, використовуючи спільну науково-методичну і матеріальну базу для профорієнтації й навчання слухачів у системі доуніверситетської підготовки, а також здійснення заходів програми «Майбутнє України». Сьогоднішня розповідь про Технічний ліцей НТУУ «КПІ».

Бібліотек@ – світ нових можливостей [до всеукраїнського  дня  бібліотек]

Уже дванадцять років поспіль 30 вересня – у день великомучениць Любові, Надії, Віри і матері їх Софії – бібліотечна громада України святкує Всеукраїнський день бібліотек. У цей день ми відзначаємо високу місію Бібліотеки та Бібліотекаря: інформувати та просвіщати, організовувати безперешкодний доступ до книг для всіх громадян, допомагати і навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання різноманітних ресурсів.

Мікульонок Ігор Олегович. Завжди у пошуку

Ігор Олегович Мікульонок за підсумками 2009 року вже  втретє здобув почесне звання “Викладач-дослідник”. Він працює на кафедрі машин та апаратів хімічних і нафтопереробних виробництв інженерно-хімічного факультету більше 20 років.

Авіакосмічна конференція READ-2010 в Польщі

«На інших подивитися, і себе показати» – керуючись саме цим принципом, студенти ФАКС Катерина Третьяк, Олеся Мокренко й Ілля Кривохатько поїхали до Польщі на міжнародну конференцію READ-2010, присвячену сучасним проблемам авіації та космонавтики.

Олександр Рожен. Перегони без фінішу. ІІІ частина

До речі, як то вже не раз було в Америці, японці теж спробували перекупити Лук’яна Івановича. Компанія “Фудзітака” запропонувала зарплатню, що значно перевищувала навіть суму, названу американцями, і до того віллу на березі моря. Поки це, можна сказати, власний рекорд Анатичука.

Займатись наукою чи жити в ній?

В ідеалі, будь-який науково-педагогічний працівник вищого навчального закладу повинен бути суб’єктом (носієм) трьох збалансованих – в ідеалі: гармонізованих, – функцій, іпостасей: викладача (методиста, дидактика); вихователя; науковця (дослідника, вченого).

Найкраща буква алфавіту

Так називають смайлик молоді активні користувачі інтернету. Нехитрий значок зображає те, чого не вистачає при спілкуванні через електронну пошту чи в чаті - інтонацію голосу й міміку, дозволяє відчути настрій співбесідників, викликає позитивні емоції.

Де можна позичити на мрію? [За інформацією ІНДЕКС-БАНКу]

Де  можна позичити на мрію? [За інформацією ІНДЕКС-БАНКу]Гроші готівкою на будь-які потреби

Люди прагнуть оточувати себе комфортом, гарною технікою, якісним ремонтом, гарно відпочивати, навіть якщо накопичених коштів на даний момент не вистачає. А Вам хотілося б отримати все краще і необхідне вже зараз? Якщо «так», то Ви дійсно оціните зручність і незамінність кредиту готівкою «Свобода» від ІНДЕКС-БАНКу.