Де  можна позичити на мрію? [За інформацією ІНДЕКС-БАНКу]Гроші готівкою на будь-які потреби

Люди прагнуть оточувати себе комфортом, гарною технікою, якісним ремонтом, гарно відпочивати, навіть якщо накопичених коштів на даний момент не вистачає. А Вам хотілося б отримати все краще і необхідне вже зараз? Якщо «так», то Ви дійсно оціните зручність і незамінність кредиту готівкою «Свобода» від ІНДЕКС-БАНКу.

Банк видає від 500 до 15 тисяч гривень на будь-які потреби без поручителя і застави на термін від 1-го місяця до 3-х років. Щоб одержати гроші, необхідно прийти у відділення банку з пакетом документів: паспортом, ідентифікаційним номером і довідкою про доходи з місця роботи. Процедура прийняття рішення про видачу кредиту займає в середньому годину. Для клієнтів, що одержують зарплату на картку ІНДЕКС-БАНКу, максимальна сума кредиту збільшена до 25 тисяч гривень, а процентна ставка на 8% нижче звичайної! Спрощено також і процедуру оформлення кредиту для таких позичальників – їм не потрібно надавати довідку про доходи. Ось приклад, що наочно продемонструє доступність кредиту готівкою «Свобода»: при сумі 5 тисяч гривень на 3 роки і схемі погашення рівними частинами, щомісячна сума платежу складе всього 256 гривень, а з кредитом у 10 тисяч гривень сума щомісячного платежу складе 512 гривень. Не пропускайте можливість насолодитися свободою і купувати все, що хочеться!

Ми робимо автомобілі доступними

Давно мрієте про те, щоб змінити задушливий громадський транспорт на комфортний салон власного авто? Але ж автомобіль – давно не розкіш для сучасної людини з її нестримним темпом життя, тим більше що зараз уже немає причини відкладати покупку на завтра – складати гроші, чекаючи доки накопичиться вся сума.

Придбати бажаний автомобіль іноземного виробництва в кредит стало простіше завдяки вигідним умовам за партнерськими програмами ІНДЕКС-БАНКу з їх імпортерами на український ринок. Банк працює з офіційними імпортерами та дилерами автомобілів марок Renault, Nissan, Toyota, Lexus, Mazda, Suzuki, Subaru, Audi. За умовами партнерських програм процентна ставка складає від 0% річних у гривні, а початковий внесок – від 25% вартості авто. При цьому ставка залишається незмінною протягом усього терміну дії договору і залежить від розміру авансового платежу позичальника і терміну кредитування: чим більше власний платіж і коротший строк – тим менша ставка по кредиту. Крім цього, банк кредитує покупку автомобілів, зібраних на території України і країн СНД, а також надає послуги кредитування автомобілів закордонного виробництва з пробігом.

На українському ринку автокредитування ІНДЕКС-БАНК є одним з найбільш активних операторів, що динамічно розвиваються. Разом із своїми партнерами, дилерами і страховими компаніями банк докладає максимальних зусиль для швидкого і якісного обслуговування клієнтів. Оперативна схема розгляду заявок дозволяє дати клієнту відповідь про видачу кредиту протягом одного робочого дня, а також оформити необхідні для цього документи безпосередньо в салоні. Тож якщо Ви вже назбирали певну суму грошей, але коштів ще недостатньо для оплати повної вартості, автокредит від ІНДЕКС-БАНКу допоможе Вам сісти за кермо бажаного авто. Справа за малим – зробити вибір із різноманіття пропозицій в автосалонах.

Дозвольте собі жити добре

Зараз саме час скористатися можливостями ринку і поліпшити свої житлові умови чи вдало вкласти кошти, купуючи житло за доступною ціною. ІНДЕКС-БАНК пропонує кредити на придбання житлової нерухомості на вторинному ринку на термін до 15 років. Позичальник зобов’язаний профінансувати власними коштами від 50% вартості обраного житла. Банк пропонує плаваючу процентну ставку 23% річних у гривні для загальної клієнтської аудиторії і 19,5% річних у гривні для клієнтів – фізичних осіб, що одержують заробітну плату або дохід від підприємницької діяльності на поточний чи картковий рахунок у ПАТ «ІНДЕКС-БАНК». Докладну інформацію з умов кредиту, який Вас зацікавив, можна отримати безпосередньо у відділеннях ПАТ «ІНДЕКС-БАНК» або зателефонувати до Контакт-центру за номером  0-800-30-5555.

На клієнтів ІНДЕКС-БАНКу працює досвід усієї групи Credit Agrlcole. ПАТ «ІНДЕКС-БАНК» – успішний банк з іноземними інвестиціями, працює на фінансовому ринку України з 1993 року і відповідно до класифікації НБУ входить до групи великих банків. ІНДЕКС-БАНК входить до складу провідної в Європі фінансової групи – Credit Agrlcole Group (Креді Агриколь Груп), що є банківською організацією №1 у Франції з часткою ринку роздрібних послуг 28%. Credit Agrlcole входить до ТОП-10 найбільших світових банків за розміром акціонерного капіталу і посідає третє місце у світі за обсягом активів (інформація The Banker, 2010 рік).

Клієнтами ІНДЕКС-БАНКу стали майже 370 тисяч приватних і понад 25 тисяч корпоративних клієнтів. Кількість банкоматів становить понад 260 одиниць, а регіональна мережа складається з-понад 200 місць продажу, що покривають усю територію України. Крім цього, банк є учасником об’єднаної банкоматної мережі «АТМоСфера», яка об’єднує вже понад 3 200 банкоматів від 24 провідних банків України. НТУУ «КПІ» й ІНДЕКС-БАНК співпрацюють уже понад 5 років!

У рамках зарплатного проекту в ІНДЕКС-БАНКу більше 2450 співробітників і 1350 студентів без затримок і збоїв отримують зарплату і стипендію. Крім того, у поточному році ще понад 400 студентів ФЕЛ та ІЕЕ приєдналися до програми співробітництва з ІНДЕКС-БАНКом. Для вашого комфортного обслуговування ми відкрили відділення в Києві за адресою: вул. Політехнічна, 29, а також додатково встановили банкомати по вул. Політехнічна, 16; пр-т Перемоги, 37 і вул. Політехнічна, 37. Ні студенти, ні співробітники НТУУ «КПІ» за час нашого співробітництва не стикалися з проблемами щодо отримання готівки, звернень у банк чи здійснення будь-яких банківських операцій.

Успіх ІНДЕКС-БАНКу – це досвід і підтримка акціонерів, помножені на професійність команди!

За інф. ІНДЕКС-БАНКу