Благородний вчинок студента ХТФ

У листі, надісланому на адресу ректора НТУУ «КПІ» М.З.Згуровського, із словами великої вдячності звертається Любов Семенівна Адаменко, відмінник освіти України, ветеран праці, депутат Київської облради двох скликань, до студента 5-го курсу ХТФ Олексія Нагорного та висловлює щиру подяку керівництву факультету й університету за виховання молоді: «Дуже прошу Вас подякувати цій дитині за щире серце і добру людську душу, за те, що врятував життя людини».

Візит делегації Королівського технологічного інституту

20-24 вересня 2006 р. в НТУУ “КПІ” з дружнім візитом перебувала делегація Королівського технологічного інституту (Швеція) у складі проф. Андерса Флодстрема, президента інституту, та його дружини; Барбро Флодстрема, ректора муніципалітету Osterakers; Рональда Веннерштена, керівника департаменту промислової екології; Віктора Кордаса, директора міжнародного відділу з питань співпраці зі Східною Європою та Центральною Азією та Ольги Кордас, координатора проекту TEMPUS.

Нове звання - “Викладач-дослiдник”

Досвід роботи дослідницьких університетів США, Німеччини та інших провідних країн світу свідчить, що найвища якість підготовки фахівців забезпечується в університетах дослідницького типу, яким притаманне органічне поєднання наукової діяльності та навчального процесу.

Надвисокочастотна техніка та телекомунікаційні технології

Упродовж останніх 16 років наш університет є співорганізатором та учасником науково-технічних конференцій з проблем надвисокочастотної (НВЧ) техніки та телекомунікаційних технологій. Щойно завершила свою роботу чергова ХVІ Міжнародна конференція.

Федір Зубач: “Своїм вибором я задоволений”

До когорти фізтехівців, які активно й успішно беруть участь у всеукраїнських та міжнародних студентських олімпіадах, цього літа впевнено й потужно ввійшов другокурсник Федір Зубач.

Конгрес ректорів BSUN

20-23 вересня цього року в технічному університеті м. Варни (Болгарія) відбувся Конгрес ректорів університетів Мережі університетів країн Чорного моря (BSUN).