Насушкін Абрам Ісаакович

8 вересня 2005 року на 88 році пішов із життя Насушкін Абрам Ісаакович – випускник КПІ 1941 року, кандидат технічних наук, який протягом багатьох років займав відповідальні керівні посади: начальника управління науки Міністерства меліорації та водного господарства України, проректора Державного і

Лекція народного депутата України О.О.Мороза

Оплесками студенти та співробітники університету, що 9 вересня вщерть заповнили залу засідань Вченої ради, зустріли почесного гостя – народного депутата України, голову Соціалістичної партії України О.О.Мороза.

Наша студентка Юля Прокопчук представляла Україну

Закінчилося літо, а з ним і відпочинок студентів країни. Та не всі вони мали нагоду присвятити найкращі дні розвагам на березі моря або річки, відпочинку в пансіонатах або мандрівкам улюбленими маршрутами. Серед тих, хто “нехтує” заслуженим відпочинком, є студенти, які присвятили себе спорту.

ХТФ – лідер!

Нещодавно в нашій газеті був надрукований матеріал, присвячений соціологічному опитуванню студентів старших курсів про якість освіти в НТУУ “КПІ” та сучасний ринок праці.

Етнiчне Дiйство в Шешорах

Про міжнародний фестиваль етнічної музики та лендарту «Шешори» ми почули торік. І от, подивившись на старому сайті фестивалю маршрут, визначившись за розкладом руху поїздів, як зручніше буде їхати, зібрались у дорогу.

На всеукраїнській олімпіаді з математики 16 - 21 травня 2005 року

З 16 по 21 травня 2005 року у м. Севастополі на базі Севастопольського національного технічного університету (СевНТУ) відбувся другий тур Всеукраїнської студентської олімпіади з математики для студентів технічних та економічних спеціальностей.

Практика в Німеччині 2005

Цього літа за участю німецької служби академічних обмінів ДААД с пільний українсько-німецький факультет машинобудування НТУУ “КПІ” організував для своїх студентів мовну практику в Німеччині. Вона була для нас першою і пройшла чудово.

На засіданні Вченої ради: 01.09.2005

Привітання студентів нашого університету, переможців олімпіад різних рівнів було розпочато виступом представника Президента України В.Г.Лукомського, який поздоровив з визначними перемогами на міжнародних олімпіадах студента ФТІ Олександра Рибака й від імені Президента України вручив йому іменного годинника.

За професією й хобі – у спорткомплекс!

Щодня корпус №24, в якому розташувався факультет фізичного виховання і спорту, відвідує безліч студентів – хто із задоволенням та натхненням, оскільки саме в стінах цього корпусу чемпіони-спортсмени здобувають бажану спеціальність, пов'язану зі спортом, а дехто – лише тому, що пари з фізичної