Паперові композиції від Юлії Мамчич

Мистецький конкурс "Таланти КПІ" притягує відвідувачів оригінальними роботами, виконаними в різних техніках та жанрах. Приміром, неможливо байдуже пройти повз яскраві композиції, виконані в техніці "квілінг".

Про роки студентські. До 70-річчя гірничого факультету (сьогодні – ІЕЕ)

Спробую донести читачеві особливості моєї студентської групи АГ-6 у складі колишнього гірничого факультету КПІ, її вплив на подальші зміни в житті і статусі названого факультету в результаті наукової, педагогічної, громадської діяльності випускників цієї групи.

Інноваційний датчик задимленості для системи пожежної безпеки (проект, що переміг на Фестивалі інноваційних проектів “Sikorsky Challenge 2016”)

Відомо, що система пожежної сигналізації (СПС) належить до числа систем вищої категорії за критерієм відповідальності за безпеку як об'єкту, на якому вона встановлена, так і людей, що знаходяться в ньому.

Скулиш Марія Анатоліївна: Жінка і науковий пошук

Інститут телекомунікаційних систем – один з найпотужніших наукових осередків нашого університету. Його представники –  як студенти, так і викладачі – неодноразово ставали переможцями усіляких конкурсів та змагань і удостоювалися фахових відзнак.

Радує творчістю

Третьокурсницю ВПІ Людмилу Шестерікову по праву можна вважати ветераном мистецького конкурсу "Таланти КПІ". Уже 15 років своїми роботами вона дарує відвідувачам виставки радість спілкування з прекрасним. Ії малюнки не лишилися непоміченими: у 2009, 2015 рр. – третє місце, 2011, 2012 рр.

"Таланти КПІ" відкрилися

10 листопада у виставковій залі корпусу № 7 відбулось урочисте відкриття І частини щорічного мистецького конкурсу "Таланти КПІ", де студенти, викладачі та працівники нашого університету представили свої роботи у номінаціях "живопис", "графіка", "декоративно-прикладне мистецтво" та "вишивка".

Україна приєдналася до незалежної Європейської системи акредитації інженерної освіти

Центр незалежної акредитації інженерних програм, заснований Асоціацією ректорів вищих технічних навчальних закладів України, став членом Європейської системи акредитації інженерної освіти.