Щиро вітаю вас з Новим 2017 роком і Різдвом Христовим!

Дорогі колеги, друзі! Відходить у минуле рік 2016. Для України, для нашого університету він був складним, насиченим різноманітними подіями. Але, водночас, він приніс усім нам нові здобутки, нові враження, нові плани.

Стипендіатки з ІФФ 2016

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 7 жовтня 2016 р. №1213 іменну стипендію Верховної Ради України отримали чарівні дівчата з кафедри фізики металів ІФФ – Аліна Черниш та Анастасія Фаловська. Вони навчаються на 6-му курсі в магістратурі.

Таланти КПІ 2016 отримали нагороди

15 грудня відбулося урочисте закриття конкурсу-виставки "Таланти КПІ" із врученням подяк усім учасникам і дипломів переможцям. Конкурс проходив з 7 листопада по 15 грудня. Участь у ньому взяли 84 особи.

Як досягти успіхів у навчанні: поради ректорського стипендіата

За підсумками останньої сесії стали відомі імена нових стипендіатів іменної стипендії ректора НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського". Безсумнівно, кожен з них гідний і гордий отримувати цю стипендію, проте кожен має власну історію успіху.

Новорічна ялинка

Зелена пухнаста ялинка – чи не найголовніший символ новорічно-різдвяних свят. Вбрана перед Новим роком у міській квартирі, сільському будинку або просто на відкритому повітрі хвойна красуня здається нам абсолютно природною і само по собі зрозумілою.

Як народилася пісня про ялинку

Невигадливі слова своєрідного Новорічного гімну знає кожний. І лише зазвучить знайома мелодія – в пам'яті відразу виникають яскраві вогники, конфетті та хлопавки, веселощі та сміх, подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки, а також такий бажаний, особливо взимку, запашний аромат яблук, мандаринів і апельсинів.