Високий здобуток молодих науковців

Сьогодні вищі навчальні заклади України готують фахівців із залученням до науково-дослідної роботи в межах виконання навчальних програм різних напрямів. Чимало студентів-випускників обирають шлях науковців, втілюють наукові здобутки у життя.

Семінар з оцифровки історичного, культурного та наукового надбання

25–26 листопада в Державному політехнічному музеї при НТУУ "КПІ" відбувся перший Міжнародний науково-практичний семінар з питань оцифровки історичного, культурного та наукового надбання, що зберігається в архівах, музеях, бібліотеках і приватних колекціях України.

А ви вірите в Діда Мороза?

"Вірите в Діда Мороза?" – запитала я у симпатичної дівчини, що стояла поруч у черзі у відділенні Нової пошти. Вона тримала гарненький кольоровий пакуночок, на місці зворотної адреси було написано "Від Діда Мороза". "Гірше, – посміхнулася вона. – Я в нього граюся”.

В очікуванні свята: адвент-календар

За вікном – снігова казка, відривний календар зовсім схуд, живемо новорічними клопотами й готуємо подарунки "під ялинку". Цього року діти подарували адвент-календар.

Звідки мчить до нас синій Кінь?

Звичайно, головний клопіт хазяйки в метушливі передноворічні дні – це як краще накрити стіл, що подарувати  рідним, чим зустріти гостей, або з чим завітати до друзів. А проте, не лише цим обмежуються передсвяткові турботи.

Викладач-дослідник - 2013, Молодий викладач-дослідник - 2013, Лідер року - 2013

На виконання рішення Вченої ради Національного університету України «Київський політехнічний інститут» оголошуються списки переможців конкурсу НТУУ «КПІ» в номінації «Викладач-дослідник – 2013», «Молодий викладач-дослідник – 2013» та «Лідер року». Вітаємо переможців конкурсу НТУУ «КПІ» та зичимо подальших успіхів.