Зв’язки не втрачаються

У 1960 році 110 молодих інженерів-електриків за спеціальністю “Електричні станції, мережі та системи” роз’їхались працювати в різні куточки колишнього СРСР.

Семінар у Польщі

24–26 травня 2013 р. у центрі відпочинку "Лучник", поблизу м. Кельце, пройшов традиційний щорічний семінар "Економічне співробітництво Польщі з Україною", організований Секцією вихованців КПІ у Польщі.

Чисте виробництво для України

У січні цього року на базі та за підтримки НТУУ "КПІ" розпочав роботу Центр ресурсоефективного та чистого виробництва, заснований для реалізації проекту Організації Об'єднаних Націй з промислового розвитку (UNIDO) в Україні "Сприяння адаптації та впровадження ресурсоефективного та більш чисто

Нові горизонти Алжиру

Минулорічний візит делегації нашого університету до Алжирської Народної Демократичної Республіки, під час якого була підписана Угода про співпрацю, став початком ділових контактів між нашим університетом та Університетом Саад Дахлаб міста Бліди.

Конференція з міжнародної співпраці університетів

16–18 травня 2013 р. в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Міжнародна співпраця університетів як невід'ємна складова інноваційного розвитку вищої школи".

Стипендіатки ректора 2013 з ВПІ

П'ять кращих відмінниць, красунь і просто талановитих дівчат з Видавничо-поліграфічного інституту у цьому семестрі отримують стипендію ректора НТУУ "КПІ". Це Олена Гуща, Вікторія Довгань, Олеся Оноко, Єлизавета Сухіна та Анастасія Шепельова.

Томашевич Дмитро Людвигович: від планерів до ракет

Влітку 1923 року в Києві відбулася подія, яка викликала величезне зацікавлення мешканців міста, особливо молодих. Це була показова авіаційна виставка, що її організував губернський відділ Товариства авіації та повітроплавання України і Криму.

Відзнаки для найактивніших

Колись громадські формування з охорони порядку існували чи не на всіх підприємствах і не в усіх організаціях країни. Проте після розпаду СРСР деякий час громадськість від боротьби зі злочинністю було практично усунено.

Танцювальний конкурс з хіп-хопу

25 травня на базі Центру консолідації студентів уперше в НТУУ «КПІ» пройшов танцювальний конкурс з хіп-хопу «Hype Dance Battle». У конкурсі взяли участь студенти «КПІ» та учасники з різних міст України.