П'ять кращих відмінниць, красунь і просто талановитих дівчат з Видавничо-поліграфічного інституту у цьому семестрі отримують стипендію ректора НТУУ "КПІ". Це Олена Гуща, Вікторія Довгань, Олеся Оноко, Єлизавета Сухіна та Анастасія Шепельова.

В. ДовганьВікторія Довгань народилася у сім'ї військового. Дитинство минуло в мальовничому авіаційному гарнізоні Озерне неподалік Житомира. Там і закінчила із золотою медаллю гімназію з поглибленим вивченням англійської мови та вирішила присвятити себе збереженню краси й глибин рідної мови. Тож вступила до ВПІ на спеціальність "Видавнича справа та редагування".

Нині відмінниця, багаторазовий учасник Міжнародної науково-технічної конференції "Друкарство молоде", Міжнародної наукової конференції "Мова і культура" ім. проф. С.Бураго є стипендіаткою ректора. Цікавиться сучасною журналістикою, ЗМІ, літературою, історією, музикою, вишиває, пише вірші, любить подорожувати.

О. ОнокоОлеся Оноко родом з Білої Церкви. Із золотою медаллю закінчила загальноосвітню школу (навчалася у філологічному класі) та з відзнакою – школу мистецтв за класом хореографії. Нині навчається в магістратурі за спеціальністю "Видавнича справа та редагування".

Учасниця фахових конференцій, зокрема Міжнародної науково-технічної конференції "Друкарство молоде", Всеукраїнської конференції "Масова комунікація: історія, сьогодення, перспективи", а також Всеукраїнського медіафестивалю. Староста групи, відмінниця. Захоплення: сучасна та класична література, музика. Активно цікавиться сучасною журналістикою, читає фахові видання.

За інф. ВПІ / на фото - https://instagram.com/kateika_nyan/