Професія медика – найгуманніша

Допомагати людям – надзвичайно благородна справа. А професія медика – найгуманніша, адже вона покликана стояти на сторожі людського життя. Саме медики дарують здоров’я людям, рятують від найрізноманітніших хвороб. Тому образ медика в уяві багатьох людей пов’язаний з надією і захистом.

Погребова Інна Сергіївна. Віддана науці та своїй справі

Багатьох відомих учених, визначних педагогів, талановитих науковців, інженерів і фахівців виховала Київська політехніка. Відданість науці та своїй справі, віра в силу розуму та інтелекту, творче горіння та самовіддача – ось основні якості, які визначали їх шлях до науки та творчу вдачу.

Коваль Олена Аркадіївна. Душа факультету

ФСП уже давно вважається факультетом, жіночому колективу якого можна позаздрити. А все тому, що жінки та дівчата ФСП – це значно більше, ніж частина, без якої не буде цілісності. Це – душа факультету. І, головне, що саме на плечах жінок ФСП тримається весь факультет.

Кавтиш Оксана Петрівна. Молодий науковець

Свій творчий шлях Оксана Петрівна Кавтиш розпочала ще студенткою факультету соціології НТУУ «КПІ». Саме тут їй відкрився світ науки, що вабив і затягував у свої таємничі нетрі, формував світогляд і бачення її майбутньої професії – викладач.

Ординська Зоя Павлівна. Вітаємо з ювілеєм!

Учений секретар ФМФ, заступник завідувача кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей к.ф.-м.н., доцент Зоя Павлівна Ординська нещодавно відсвяткувала свій ювілей.

Ряжева Ганна Григорівна. Закохана в книги

Закохана в книги і читачів – так кажуть в НТБ про Ганну Григорівну Ряжеву – бібліотекаря першої категорії відділу комп­лектування фондів і інформаційних ресурсів. У далекі 50-ті минулого століття вона прийшла працювати в бібліотеку КПІ, де пройшла шлях від бібліотекаря до завідувача сектора. Починала свою трудову діяльність в одному із найголовніших відділів бібліотеки – від­ділі навчальної літератури, де працювала на студентському абонементі, потім поповнювала фонди факультетських, кафедральних, кабінетних бібліотечок, а також бібліотечок у гуртожитках.

Подруги-стипендіатки

Найліпших та найвірніших друзів часто знаходять у період студентського життя: вибір друзів відбувається вже за іншими критеріями, ніж у шкільні роки, тому вона така міцна і тривала – студентська дружба. На факультеті менеджменту та маркетингу навчаються дві подруги – Єлизавета Полонська та Ольга Коробейник. Їх об’єднує не лише спільна академічна група та спеціальність «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», їх об’єднує прагнення в усьому бути найкращими та досягати поставлених цілей.

Лебеденко Валентина Миколаївна. Мета менеджера – сприяти творчій реалізації інших

Першим у країні наш університет отримав статус дослідницького. Це висунуло певні вимоги не лише до науково-дослідної, експериментальної та матеріальної бази, але й до підготовки наукових кадрів.