Наукова сесія Вченої ради: 18.05.2009

На початку наукової сесії Вченої ради НТУУ “КПІ”, що відбулася 18 травня, проректор з наукової роботи чл.-кор. НАН України М.Ю.Ільченко привітав присутніх з Днем науки.

Хочемо змінити майбутнє на краще

Моя сьогоднішня співрозмовниця – п'ятикурсниця ІФФ Ірина Медова – стипендіатка ректора НТУУ «КПІ». На перший погляд – тендітна дівчина з ніжним обличчям, хвилястим волоссям, зібраним у пучок, великими проникливими очима та білозубою посмішкою. Стрімка у рухах і жвава у мові.

Нові угоди з університетами Франції

Багато років поспіль НТУУ «КПІ» плідно співпрацює з університетами Франції. Протягом останніх чотирьох років підписано угоди про співробітництво НТУУ «КПІ» з Центральною школою Ліона (ЦШЛ), Університетом Жан Мулєн Ліон 3, мережею інженерних шкіл Франції n+I, Технічним університетом м. Ман.

Візит делегації Дрезденського ТУ

Делегація німецьких науковців у складі проф. д-ра Г.Кокенге – ректора Технічного університету м.Дрездена, д-ра Вольтера та д-ра Карманна – професорів цього університету відвідала Київську політехніку 17-19 травня.

Зустріч з Денисом Бассом

Перший заступник голови КМДА Денис Басс відвідав 20 травня Київську політехніку та виступив перед студентами і співробітниками з лекцією-бесідою “Як досягти успіху”.

Науково-практичний семінар “Стратегія розвитку водозабезпечення України”

19 травня 2009 року в Науковому парку “Київська політехніка” відбувся науково-практичний семінар “Стратегія розвитку водозабезпечення України”. В роботі семінару взяли участь провідні вчені та фахівці нашого університету та партнери Наукового парку “Київська політехніка”.

Олімпіада з БЖД [6-9 квітня 2009 у м.Суми]

Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життя і діяльності людини» відбувся 6-9 квітня у м.Суми. Київську політехніку на ній представляла команда з трьох студентів ІЕЕ: Костянтина Гури, гр.ОЕ-62, Інни Хніпель, гр.ОМ-62, Олега Безносенка, гр.ОА-62.