Перше квітня на ФМФ

Ті, хто буває у 7 корпусі, вже звикли, що четвертий поверх, де знаходиться фізико-математичний факультет, час від часу набуває дуже святкового вигляду.

12 квітня – міжнародний день космонавтики

Багатомісний космічний корабель «Восход»

З усіх експонатів, що демонструються у відділі авіації і космонавтики Державного політехнічного музею, найбільшу увагу відвідувачів привертає спускний апарат (СА) космічного корабля «Восход», що побував у космосі.

Ткаченко Тетяна Петрівна. Від адміністративного менеджменту до національної економіки.

Ця розповідь про Тетяну Петрівну Ткаченко, яка стала одним із переможців університетського конкурсу «Молодий викладач-дослідник – 2008». Схильність до наукової діяльності з'явилася у неї ще в студентські роки.

Тульчинська Світлана Олександрівна. Молоді викладачі-дослідники: генерувати та втілювати ідеї

Світлана Олександрівна Тульчинська, доцент кафедри економіки і підприємництва ФММ, за підсумками університетського конкурсу названа серед кращих та удостоєна звання «Молодий викладач-дослідник – 2008».

Наполеглива праця – запорука успіху. Підготовка висококваліфікованих фахівців 2008

Завдання підготовки висококваліфікованих фахівців для країни стає все більш актуальним і вимагає узгодженості дій усіх ланок та підрозділів, що задіяні в організації навчального процесу.

Лиховодов Володимир Іванович. Біографія

Ювілей головного архітектора НТУУ “КПІ” збігся з повним розквітом його творчих сил, невгамовної енергії, втіленням перспективних ідей у роботах з подальшого вдосконалення нашого університету.

Новий проект програми «ТЕМПУС»

Програма Європейського Союзу «ТЕМПУС» спрямована на модернізацію вищої освіти та створення єдиного освітнього простору країн Євросоюзу. До неї залучаються також і країни-партнери.

Ювілей методичного об'єднання бібліотек

20 березня 2009 року в Науково-технічній бібліотеці НТУУ «КПІ» ім. Г.І.Денисенка відбулося урочисте засідання Методичного об'єднання бібліотек ВНЗ м. Києва, присвячене 50-річчю його діяльності.