Студентка ВПІ – призер олімпіади з менеджменту

Колектив кафедри організації видавничої справи, поліграфії та книгорозповсюдження вітає з перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Менеджмент організацій і адміністрування" студентку гр. СЕ-61м Інну Кисельову, яка здобула диплом ІІІ ступеня.

Стажування іноземних викладачів на кафедрі менеджменту

Бренд КПІ є беззаперечним. Нині він збагатився такими характеристиками, як інноваційний, дослідницький, мобільний. Чимало зусиль до цього докладають і співробітники "нетехнічного" факультету менеджменту та маркетингу.

На захисті ядерної безпеки

Україна належить до небагатьох країн з масштабною програмою використання енергії атома в мирних цілях. Тому здійснення заходів щодо безпечної експлуатації ядерних об'єктів, захисту населення та довкілля – один з головних напрямів державної політики.

Студентка ФММ перемогла в літературному конкурсі

Щороку в Україні проходить міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка, що має на меті вшанування пам'яті та творчості Кобзаря. Цьогорічний – уже сьомий.

"Bardzo dobry" – лейтмотив круглого столу

"Bardzo dobry" – саме ці слова звучали найчастіше на українсько-польському круглому столі, що пройшов 7 квітня  в інноваційному центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Змагання з аеробіки 2017

Змагання з аеробної гімнастики на першість факультетів за програмою Спартакіади КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшли 20 квітня 2017 р. в залі аеробіки та фітнесу центру фізичного виховання і спорту. Відкрилися вони парадом учасниць.