На засіданні Вченої ради: 01.09.2014

1 вересня 2014 р. під головуванням першого проректора НТУУ «КПІ» Ю.І. Якименка відбулося чергове засі­дання Вченої ради університету.

Проект "Водна гармонія": рік третій

Євразійський навчальний проект "Водна гармонія" розпочав свою діяльність у 2011 р. завдяки співпраці між Норвезьким університетом природничих наук (NMBU) та НТУУ "КПІ".

Перша в Україні інноваційна екосистема

В Україні вже багато років точаться розмови про необхідність інноваційного розвитку. Прийнято правильні закони і програми, утворено центри трансферу технологій і бізнес-інкубатори, проводяться тренінги і круглі столи, організуються конкурси інноваційних ідей.

Хоровий фестиваль у Франції

У травні Народна академічна хорова капела КПІ взяла участь у міжнародному фестивалі хорової музики, який пройшов у маленькому французькому місті  Жерзат (Gerzat), що розташоване за кілька кілометрів на північ від Клермон-Феррана – столиці регіону Овернь.  Їхали майже через усю Європу ав

Голова Секції вихованців КПІ в Польщі Януш Фукса отримав звання Почесного доктора НТУУ «КПІ»

1 вересня, на першому у новому навчальному році засіданні Вченої Ради університету випускнику КПІ і одному з його найщиріших друзів доктору економічних наук Янушу Фуксі (Республіка Польща) були вручені відзнаки Почесного доктора НТУУ «КПІ».

Дев’ята Літня Школа "Досягнення та застосування сучасної інформатики, математики та фізики"

1 серпня 2014 року в Залі засідань Вченої ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбулася урочиста церемонія відкриття Дев’ятої міжнародної літньої школи «AACIMP-2014» «Досягнення й застосування сучасної інформатики, математики та фізики».