Містер КПІ – 2007

Хто сказав, що світ має врятувати саме жіноча краса? Учора ця місія була покладена на могутні чоловічі плечі. І це справедливо! Адже таке нелегке завдання під силу лише вродливому, кмітливому, веселому, енергійному, мужньому та небайдужому чоловіку. Для обрання гідного кандидата на цю роль в ЦКМ НТУУ «КПІ» влаштували своєрідний кастинг серед найкращих хлопців нашого університету.

Новорічні міні-інтерв’ю із деканами КПІ і директором наукового парку “Київська політехніка”

У грудні традиційно заведено розповідати про результати року, що минає, та складати плани на майбутнє. Ми звернулися до керівників підрозділів НТУУ “КПІ” з проханням поділитися новинами, які вони вважають гідними новорічного номера, та очікуваннями на рік прийдешній.

Подарунок від “Київстар”

Протягом чотирьох років “Київстар” підтримує людей з функціональними порушеннями в рамках соціальної ініціативи “Для людей, для країни!”. Напередодні Нового року фірма обладнала в ММІ спеціалізований комп’ютерний клас для студентів із проблемами слуху.

ТАЛАНТИ КПІ - 2007

Справжнім святом для всіх студентів, викладачів та працівників НТУУ “КПІ” є щорічний мистецький конкурс “Таланти – КПІ”. Завдяки йому талановиті люди щоразу отримують можливість проявити себе, представивши свої твори. Час проведення виставки закінчився, а журі визначилось із переможцями.

Мрії збуваються [Богдан Правосуд]

Кожен з нас принаймні хоча б один раз під впливом телевізійних передач чи газетних публікацій про видатних спортсменів уявляв і себе на вершині спортивного олімпу. Але життя склалося так, що чи не було достатньо часу займатися спортом, чи хтось обрав для себе інший шлях самовдосконалення. Навчаючись у НТУУ “КПІ”, ви маєте можливість на заняттях з фізичного виховання отримувати всі необхідні знання з теорії та практики обраного виду спорту, займатися ним під керівництвом досвідчених фахівців. Якщо ви будете вдумливо ставитись до навчального процесу, виконувати необхідні вправи, то з часом зрозумієте, що ваш організм має необмежені можливості, і ваші мрії перетворяться в реальність.

Мандрівка “в Новий рік”

У грудні київські екскурсбюро – “Цікавий Київ”, “Фрески Києва”, “КЛІО” та інші – завалені заявками на екскурсію “в Новий рік” – на Клавдіївську фабрику ялинкових іграшок.

З Новорічним привітом. Листівки і поздоровлення

Новий рік – свято радісне і веселе, його важко уявити без новорічної атрибутики: Діда Мороза й Снігуроньки, ялинок і ялинкових іграшок, бокалів з шампанським, сніжинок, блискіток і вітальних листівок.